korting-code.be
Home Categorieën Open 32

Open32 Kortingscode

Open 32 promotiecode & kortingscodes - Bijgewerkt Mei 2020

Open 32 dient als een toonaangevend merk dat synoniem staat voor fantastische producten en klantvriendelijke service. Als u Open 32 items tegen de laagste kosten wilt kopen, vindt u hier de nieuwste Open32 Kortingscode & promotiecode voor kortingen tot 20%. Wat u ook wilt kopen, er is altijd een kans dat Korting-code.be u de beste Open 32 kortingsbon kan geven. Het professionele team van medewerkers kiest altijd zorgvuldig de meest lucratieve Open 32 aanbiedingen voor u.

  • Alle
  • Code
  • Kortingen
  • Gratis verzending

Er zijn veel bespaartips op onze website

Bij open32 is verzending gratis bij alle bestellingen vanaf € 132. Als het bestelbedrag lager is, bedragen de verzendkosten € 3,20 per bestelling. We brengen € 8 in rekening voor verzending naar België, Duitsland en Luxemburg. OPEN32 is niet mogelijk in het Afterpay-systeem. Neem zelf contact op met Afterpay. Voor meer informatie of vragen over betaling via digitale acceptgiro ​​kunt u contact opnemen met de klantenservice van AfterPay. De Mygiftcard / Cadeaubon is alleen beschikbaar en kan worden geleverd in de fysieke OPEN32-winkels.
Bij open32 is de Mygift-kaart verkrijgbaar in de bedragen 10, 15, 25 of 50 euro. Wanneer uw bestelling ons centraal magazijn verlaat, ontvangt u automatisch een e-mail met het track & trace-nummer van PostNL. Via dit nummer kunt u uw pakket volgen op de PostNL-site. PostNL probeert het pakket de volgende werkdag opnieuw bij u af te leveren. Als dit niet werkt, wordt het pakket afgeleverd bij een PostNL-servicepunt bij u in de buurt. U kunt het pakket daar vanaf de volgende werkdag ophalen. De bezorgdagen van PostNL zijn: dinsdag tot zaterdag. Alle prijzen op onze website zijn inclusief btw.