korting-code.be
Home Categorieën Otto Office

Otto Office Kortingscode

Otto Office promotiecode & kortingscodes - Bijgewerkt Mei 2020

Dankzij de Otto Office Kortingscode kun je vaak heel wat artikelen aan een verminderde prijs aankopen! Tijdens de verschillende events die door Korting-code.be georganiseerd worden, kun je meestal profiteren van kortingen tot wel 15% of zelfs meer. Uiteraard zijn deze exclusieve kortingen enkel weggelegd voor mensen die zich lid gemaakt hebben van Otto Office. Het is tijd om iets nieuws voor jezelf te kopen. U kunt nu met minder geld winkelen door Otto Office Coupon in te wisselen. We updaten de nieuwste Otto Office Promotiecode & Kortingsbon om u de grootste voordelen te geven in Mei 2020.

  • Alle
  • Code
  • Kortingen
  • Gratis verzending

Er zijn veel bespaartips op onze website

Levering: Producten die op voorraad zijn binnen een paar uur in het algemeen overgedragen aan hun transport partner DPD en binnen 24 uur geleverd. In de regel ontvangt u de items op de eerstvolgende werkdag als uw bestelling wordt door Otto Office van maandag tot en met vrijdag om 4 uur ontvangen te zijn. Houd er rekening mee dat de levering op zaterdag is niet mogelijk.
Een uitzondering zijn de items die u direct hun leveranciers te sturen. De individuele levertijden kunnen worden gevonden in de gedetailleerde beschrijving van elk item.
Als u een voorschot of aanbetaling gevraagd, dan is een levering van 24 uur niet mogelijk is. In dit geval zullen wij u onmiddellijk verzenden na ontvangst van betaling.
Verzending: Otto Office de verzendkosten € 6,64 incl BTW (. € 5,49 excl BTW) .. Van een orderwaarde van € 54,45 incl. BTW (€ 45,00 excl. BTW) u geen verzendkosten te betalen. Ongeacht de orderwaarde, ze kosten per bestelling voor het verpakken en behandelen van € 3,62 incl. BTW (€ 2,99 excl. BTW).
Betaling: u kiezen uit de volgende betaalmethoden:
• Bill
• Credit Card (alleen online)
• PayPal (alleen online)
• Vooruitbetaling
U kunt niet alle betaalmethoden selecteren. Dit is mogelijk, bijvoorbeeld als het afleveradres afwijkt van het factuuradres, het totale bedrag hoger is dan een bepaalde waarde als uw krediet negatief is. Het is mogelijk dat u alleen kiezen om te betalen met PayPal of creditcard of vooruitbetaling.