korting-code.be
Home Categorieën Otto Office

Otto Office Kortingscode

Otto Office promotiecode & kortingscodes - Bijgewerkt Februari 2021

Dankzij de Otto Office Kortingscode kun je vaak heel wat artikelen aan een verminderde prijs aankopen! Tijdens de verschillende events die door Korting-code.be georganiseerd worden, kun je meestal profiteren van kortingen tot wel 50% of zelfs meer. Uiteraard zijn deze exclusieve kortingen enkel weggelegd voor mensen die zich lid gemaakt hebben van Otto Office. Het is tijd om iets nieuws voor jezelf te kopen. U kunt nu met minder geld winkelen door Otto Office Coupon in te wisselen. We updaten de nieuwste Otto Office Promotiecode & Kortingsbon om u de grootste voordelen te geven in Februari 2021.

 • Alle
 • Code
 • Kortingen
 • Gratis verzending

FAQ's for Otto Office

 • Hoe gebruik ik mijn Otto Office Coupon online?

  Weet u niet hoe u uw Otto Office Coupon moet gebruiken? Kijk hier even snel: zoek iets dat je leuk vindt op otto-office.com en voeg het toe aan de Otto Office Shopping Bag. Ga vervolgens naar de afrekenpagina en hier vindt u een plaats om uw Otto Office Kortingscode in te voeren. voer de Coupon in om ze toe te passen en nu kunt u genieten van de korting op otto-office.com!

 • Heeft Otto Office werkende Coupon?

  Ja. Otto Office biedt Kortingscode op een groot aantal producten aan op haar officiële website. Om de Otto Office Promotiecode die je nodig hebt te vinden, typ je de [MERCHANTENAME] in de zoekbalk van Korting-code.be en kies je de Coupon die geschikt zijn voor je boodschappen bij otto-office.com!

 • Heeft Otto Office verkoopevenementen?

  Ja, Otto Office is de klanten erg dankbaar voor hun liefde, dus het zal het hele jaar door regelmatig verschillende soorten verkoopevenementen houden. Tijdens de verkoopevenementen verspreidt Otto Office een groot aantal Otto Office Kortingscode en kortingsinformatie aan de trouwe klanten. Otto Office hoop dat je bij alle verkoopevenementen hoogwaardige en betaalbare producten kunt kopen.

Er zijn veel bespaartips op onze website

Levering: Producten die op voorraad zijn binnen een paar uur in het algemeen overgedragen aan hun transport partner DPD en binnen 24 uur geleverd. In de regel ontvangt u de items op de eerstvolgende werkdag als uw bestelling wordt door Otto Office van maandag tot en met vrijdag om 4 uur ontvangen te zijn. Houd er rekening mee dat de levering op zaterdag is niet mogelijk.
Een uitzondering zijn de items die u direct hun leveranciers te sturen. De individuele levertijden kunnen worden gevonden in de gedetailleerde beschrijving van elk item.
Als u een voorschot of aanbetaling gevraagd, dan is een levering van 24 uur niet mogelijk is. In dit geval zullen wij u onmiddellijk verzenden na ontvangst van betaling.
Verzending: Otto Office de verzendkosten € 6,64 incl BTW (. € 5,49 excl BTW) .. Van een orderwaarde van € 54,45 incl. BTW (€ 45,00 excl. BTW) u geen verzendkosten te betalen. Ongeacht de orderwaarde, ze kosten per bestelling voor het verpakken en behandelen van € 3,62 incl. BTW (€ 2,99 excl. BTW).
Betaling: u kiezen uit de volgende betaalmethoden:
• Bill
• Credit Card (alleen online)
• PayPal (alleen online)
• Vooruitbetaling
U kunt niet alle betaalmethoden selecteren. Dit is mogelijk, bijvoorbeeld als het afleveradres afwijkt van het factuuradres, het totale bedrag hoger is dan een bepaalde waarde als uw krediet negatief is. Het is mogelijk dat u alleen kiezen om te betalen met PayPal of creditcard of vooruitbetaling.