korting-code.be
Home Categorieën Pairi Daiza

Pairi Daiza Kortingscode

Pairi Daiza promotiecode & kortingscodes - Bijgewerkt Februari 2021

Pairi Daiza dient als een van de marktleiders vanwege zijn eerlijke waarden, geweldige producten en uitstekende service. Wees als eerste op de hoogte van de laatste Pairi Daiza Kortingscode en promoties! Krijg dankzij deze unieke Pairi Daiza kortingscode 40% korting! Neem snel een kijkje op de website van Pairi Daiza om jouw voordeel te ontdekken. Klik hier om alle opties te bekijken! Als je op zoek bent naar de beste Pairi Daiza Promotiecode & Actiecode, kijk dan op deze pagina en vind je favoriete. Neem voor verdere vragen nooit rechtstreeks contact op met Pairi Daiza. Kopieer de code en gebruik deze bij het afrekenen, u bespaart veel.

 • Alle
 • Code
 • Kortingen
 • Gratis verzending

FAQ's for Pairi Daiza

 • Hoe gebruik ik mijn Pairi Daiza Coupon online?

  Voordat je je Pairi Daiza Kortingscode gebruikt, moet je het proces doorlopen om je items te selecteren om te kopen, net zoals je dat normaal zou doen. Voer vervolgens de afrekenpagina van Pairi Daiza in en scan naar het coupon- of promocodevak om uw Pairi Daiza Promotiecode te plakken. klik op de knop "Toepassen" of iets dergelijks en kijk hoeveel u kunt besparen op de totale prijs.

 • Heeft Pairi Daiza werkende Coupon?

  Ja. Kopers worden aangeboden met een groot aantal van Pairi Daiza Kortingscode op Korting-code.be. Om die Pairi Daiza Coupon te verkrijgen, moet je eerst naar de Korting-code.be gaan en de gewenste Pairi Daiza invoeren in de zoekbalk in het midden van de homepagina. vervolgens wordt een aantal Pairi Daiza Promotiecode weergegeven zodat u kunt kiezen op basis van uw winkeldoel.

 • Heeft Pairi Daiza verkoopevenementen?

  Ja, Pairi Daiza zal het hele jaar door regelmatig grote uitverkoopevenementen houden. .tijdens deze promotieperiode kunnen klanten door het gebruik van de superkrachtige Pairi Daiza Promotiecode goederen kopen met een betere kwaliteit en betere kortingen, en kunnen klanten ervan genieten zonder het huis te verlaten. de details van de verkoopevenementen van Pairi Daiza en hun aanbod zijn te vinden in pairidaiza.eu tijdens de promotieperiode.

Er zijn veel bespaartips op onze website

Accommodatie voor COMFORTABELE BEZOEK VOOR IEDEREEN
Pairi Daiza is grotendeels toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Het restaurant en de sanitaire voorzieningen zijn dienovereenkomstig aangepast. Sommige bezoekers zijn locaties die minder geschikt voor rolstoelgebruikers; de opknoping bruggen (ook ontoegankelijk voor auto's), de verse zonen sous-velden na de crypte met de vleermuizen en de Chinese tuinen. Pairi Daiza wil graag de aandacht van de rolstoel assistenten aan het feit dat de toegang in het Koninkrijk van Ganesha aanzienlijk steile helling te trekken! Voor de veiligheid van hun diensten zijn niet toegestaan ​​in het park. Het is ook niet mogelijk om uw huisdieren hebben onder toezicht bij de ingang van het Park. Bij de ingang van de winkel te huren u handig handkarren.
Personen met beperkte mobiliteit
Deze mensen genieten groepstarieven, ongeacht de grootte van de groep waartoe ze behoren.
In Pairi Daiza zorgen dat u uw betaling aan een van de volgende manieren;
• In euro
• Credit Card Visa, Eurocard, Mastercard
• Bancontact / Mister Cash / Maestro
In Pairi Daiza bespaart u tot € 2 wanneer u uw tickets online te kopen.
Bezoekers Pairi Daiza dient nota te nemen van de volgende om hun verblijf een aangename
• Controleer uw wijziging onmiddellijk bij de kassa als er fouten niet kan worden opgelost.
• Euro 200 en 500 eurobiljetten worden bij de receptie geaccepteerd.
• U ontvangt tot 200 euro contant geld bij geldautomaten. Deze faciliteit is alleen beschikbaar voor betalende bezoekers. Uw ticket geldt als bewijs. Geldopnames zijn mogelijk met een bankpas of creditcard (tegen betaling).