korting-code.be
Home Categorieën Partenamut

Partenamut Kortingscode

Partenamut promotiecode & kortingscodes - Bijgewerkt Juli 2020

Dankzij de Partenamut Kortingscode & Coupon kun je vaak heel wat artikelen aan een verminderde prijs aankopen! Tijdens de verschillende events die door Korting-code.be georganiseerd worden, kun je meestal profiteren van kortingen tot wel 15% of zelfs meer. Uiteraard zijn deze exclusieve kortingen enkel weggelegd voor mensen die zich lid gemaakt hebben van Partenamut.Deze fantastische Partenamut Promotiecode zijn slechts tijdelijk geldig, dus shop nu om meer te besparen in Juli 2020.

  • Alle
  • Code
  • Kortingen
  • Gratis verzending

Er zijn veel bespaartips op onze website

WAT IS EEN GEBRUIKERSBIJ?
Partenamut beschrijft gebruikerstarieven als een veelgebruikte term in wederkerigheid. Het duidt het bedrag aan dat afhankelijk blijft na de tussenkomst van de verplichte verzekering, behalve de eventuele aanvullende vergoeding die wordt aangevraagd door niet-gecontracteerde artsen.
IK HEB GEHALPITALISEERD, KAN IK RECHT HEBBEN OP EEN VERVANGENDE INKOMEN?
U ontvangt onder bepaalde voorwaarden een onvermogentoeslag van Partenamut. Wanneer u in het ziekenhuis bent opgenomen en werkloos bent, in loondienst of als zelfstandige werkt, beschouwt de onderlinge verzekeringsmaatschappij u niet in staat om te werken. Je ontvangt onder bepaalde voorwaarden een vergoeding voor arbeidsongeschiktheid van de wederkerigheid. Opgelet, afhankelijk van uw werkstatus, moeten er stappen worden gezet en moet u contact opnemen met uw wederzijds en / of uw werkgever.
IS ER EEN ARTS BIJ MIJN VAKANTIEPLEK?
Neem in geval van medische noodgeval contact op met Mediphone Assist +32 2 778 94 94, die u advies geeft over de dokter en ook een apotheek of het dichtstbijzijnde ziekenhuis.
Ben je op vakantie in het buitenland en heb je een dokter, apotheek of ziekenhuis nodig? Neem onmiddellijk contact op met Mediphone Assist op +32 2 778 94 94 24h / 24 en 7d / 7. Medewerkers van Mediphone Assist zullen u adviseren over de dokter, het ziekenhuis of de apotheek die het dichtst bij u in de buurt is en het best aan uw behoeften kunnen voldoen. Om medische bijstand in het buitenland te kunnen krijgen, moet u in de juiste volgorde van bijdragen zijn en naar een land gaan waar Mediphone Assist onder valt.
IK BETAAL MIJN PARTNELOOS VOORDELEN JAARLIJKS. KAN IK PER MAAND BETALEN?
Partenamut geeft u de mogelijkheid om te kiezen of u de uitkeringen jaarlijks of maandelijks betaalt. Als u kiest voor een betaling via automatische incasso, kunt u uw abonnement maandelijks betalen. Stuur uw verzoek naar de klantenservice via het contactformulier.