korting-code.be

Plopsa Kortingscode

Plopsa promotiecode & kortingscodes - Bijgewerkt April 2019

Wees als eerste op de hoogte van de laatste Plopsa Kortingscode en promoties! Krijg dankzij deze unieke Plopsa kortingscode 40% korting! Neem snel een kijkje op de website van Plopsa om jouw voordeel te ontdekken. Klik hier om alle opties te bekijken!

  • Alle
  • Code
  • Kortingen
  • Gratis verzending

Er zijn veel bespaartips op onze website

Een bestelling of aankoop van te leveren goederen of diensten is pas definitief na goedkeuring van de bestelling door een daartoe bevoegde persoon van NV Plopsaland SA, NV Ter Hoeve SA of Plopsa SPRL, of Plopsa BV, of Holiday Park GmbH, of Betrieb Für Freizeitgestaltung GmbH & Co KG, of NV Studio Plopsa SA.
Het bedrag op de bestelling is de totale prijs exclusief BTW, tenzij anders vermeld. Als er extra werkzaamheden moeten worden uitgevoerd, kunnen deze niet in rekening worden gebracht zonder voorafgaand overleg en aanvullende bestelling.
Betalingen worden gedaan binnen 30 dagen einde van de maand, na ontvangst van een belastingplichtige factuur, met vermelding van het PO-nummer.
De leveringsdatum is bindend en moet strikt worden nageleefd. Zodra de oorspronkelijke leveringsdatum is overschreden, behoudt Plopsa zich het recht voor om:
a) zijn bestelling annuleren en laten uitvoeren door een derde partij. Alle extra kosten die hieruit voortvloeien, zijn voor rekening van de leverancier.
b) een vergoeding van 10% van de prijs van de bestelling eisen, en dit voor elke beginweek na de leveringsdatum, met een maximum van 30% van de prijs van de bestelling, dit alles zonder de geleden schade te hoeven aantonen.
Verras uw personeel met kaartjes voor een van de Plopsa-parken. Dankzij een gratis unieke code kunnen uw medewerkers eenvoudig tickets bestellen via een exclusief online platform en profiteren van preferentiële tarieven. Communicatie en bediening is volledig in handen van Plopsa, je hebt er zelf geen werk van.