korting-code.be
Home Categorieën premiumbikes

Premiumbikes Kortingscode

premiumbikes promotiecode & kortingscodes - Bijgewerkt Juli 2020

Dankzij de Premiumbikes Kortingscode kun je vaak heel wat artikelen aan een verminderde prijs aankopen! Tijdens de verschillende events die door Korting-code.be georganiseerd worden, kun je meestal profiteren van kortingen tot wel 15% of zelfs meer. Uiteraard zijn deze exclusieve kortingen enkel weggelegd voor mensen die zich lid gemaakt hebben van premiumbikes. Het is tijd om iets nieuws voor jezelf te kopen. U kunt nu met minder geld winkelen door premiumbikes kortingsbon in te wisselen. We updaten de nieuwste premiumbikes promotiecode & coupon om u de grootste voordelen te geven in Juli 2020.

  • Alle
  • Code
  • Kortingen
  • Gratis verzending

Er zijn veel bespaartips op onze website

WAT IS UW RECHT OP UITWISSELING EN RETOUR?
Met premium fietsen heeft u recht op een wachttijd van 14 werkdagen vanaf de levering van het product na aankoop onder de Wet op afstand verkopen. Binnen deze periode kunt u gebruik maken van het herroepingsrecht. U kunt een product indien mogelijk in de originele verpakking en zonder zichtbare tekenen van slijtage retourneren. Tijdens de koelperiode moet u zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. U moet de retour verzendkosten betalen.
WANNEER KAN IK OP MIJN FIETS WACHTEN ALS IK BESTEL?
Premiumbikes streeft ernaar uw bestelling zo snel mogelijk te leveren. Als uw bestelling voor 13.00 uur op premium fietsen aankomt, wordt uw fiets meestal de volgende werkdag geleverd. Bestellingen die vrijdag na 13.00 uur worden ontvangen, worden dinsdag geleverd. U doet er alles aan om de fiets op verzoek zo snel mogelijk af te leveren. De beschikbaarheid van de producten van onze leveranciers werd als basis voor dit principe gebruikt. Nu kan het gebeuren dat we de levertijd "binnen 1 tot 3 werkdagen" overschrijden. Om deze reden dient de levertijd als een aanwijzing en als een zogenaamde "deadline deadline". Dit betekent dat u er geen rechten aan kunt ontlenen.