korting-code.be
Home Categorieën Prijsvrij

Prijsvrij Kortingscode

Prijsvrij promotiecode & kortingscodes - Bijgewerkt December 2019

Wees als eerste op de hoogte van de laatste Prijsvrij Kortingscode en promoties! Krijg dankzij deze unieke Prijsvrij kortingscode 15% korting! Neem snel een kijkje op de website van Prijsvrij om jouw voordeel te ontdekken. Klik hier om alle opties te bekijken!

Er zijn veel bespaartips op onze website

Wat is een dynamische pakketreis?
Een pakket kunnen worden meerdere afzonderlijke delen gecombineerd om een ​​verpakking te vormen. De vluchten, hotelkamers en eventuele transfers worden rechtstreeks vanuit diverse leveranciers. Omdat de afzonderlijke componenten direct worden herkend, zijn er hoge intrekking en wijziging voorwaarden. Lees altijd de voorwaarden zorgvuldig. Een andere pay-out percentage kan gelden voor touroperators die op het principe van de dynamische pakket werken.
Kan ik op reis en / of annuleringsverzekering af te sluiten met Prijsvrij.be?
Ja, het is mogelijk om een ​​reis- en / of annuleringsverzekering tijdens de vakantie aan te schaffen. De verzekering wordt afgesloten door Allianz Prijsvrij.be. Tijdens het boekingsproces, u automatisch de mogelijkheid om aan te geven dat u wilt en / of annuleringsverzekering reizen te krijgen.
Ik ben reeds tegen de site, maar het alternatief aangeboden is niet bevredigend is, wie kan ik terecht?
Bij aankomst op uw bestemming kunt u een noodoproep van de Tour leider te ontvangen. Als er geen gids naar de bestemming, vindt u alle alarmnummer van uw tour de ontvangen in uw reisdocumenten. U moet eerst contact opnemen met uw gids en / of tour, dus je proberen om een ​​oplossing te vinden. Als u een oplossing voor de Tour Guide en / of Tour Company niet kunt vinden, altijd contact opnemen met de afdeling reserveringen van Prijsvrij.be. Nogmaals, het is belangrijk dat u altijd al klachten in een klacht rapport opgesteld, zodat u kunt opgeven wanneer je terug naar huis.