korting-code.be

Puma Kortingscode

Puma promotiecode & kortingscodes - Bijgewerkt Mei 2020

Puma dient als een toonaangevend merk dat synoniem staat voor fantastische producten en klantvriendelijke service. Als u Puma items tegen de laagste kosten wilt kopen, vindt u hier de nieuwste Puma Kortingscode & Promotiecode voor kortingen tot 50%. Wat u ook wilt kopen, er is altijd een kans dat Korting-code.be u de beste Puma Coupon kan geven. Het professionele team van medewerkers kiest altijd zorgvuldig de meest lucratieve Puma aanbiedingen voor u.

  • Alle
  • Code
  • Kortingen
  • Gratis verzending

Er zijn veel bespaartips op onze website

Verzending en verzendkosten
De Merchandise besteld worden geleverd op het adres op het bestelformulier. Als een of meer items op het moment van de bestelling worden verkocht, kan Puma uw bestelling niet te accepteren. In dat geval zullen zij u onmiddellijk per e-mail. Levering is door DHL, UPS of DHL Express.
Ze bieden gratis meegeleverd bij bestellingen van meer dan € 75. Voor standaard verzending van een bedrag van € 4,95 in rekening gebracht als de waarde van de bestelling is minder dan € 75. Ze bieden ook koeriersdienst voor een bedrag van € 9,95.
Betaling
Alle prijzen voor de producten in de online winkel zijn al inclusief BTW. U kiezen uit verschillende betaalmethoden:
De betaling met een creditcard (Visa, MasterCard)
De betaling via PayPal
De betaling via Direct Banking (alleen beschikbaar voor Oostenrijk en België)
De betaling via iDEAL (alleen voor Nederland)
Merk op dat de afspraken uw creditcard of andere instellingen kunnen leiden tot extra kosten met een elektronische overschrijving, het onderhouden van een bankrekening, etc.
Garantie
Uw wettelijke garantietermijn is twee jaar en begint na ontvangst van de items. Tijdens deze periode, Puma herstelt alle gebreken die onder de garantie. U het gebrek herstellen of verzoek levering van een defect-vrij punt, hoewel het recht om te kiezen wordt beperkt door wettelijke voorschriften. Als vervanging van het artikel onmogelijk blijkt, om de verkoop te annuleren of om een ​​korting te accepteren. De rechtsvordering tot schadevergoeding geldt alleen voor de vervanging van beschadigde zaken en niet te compenseren / vervanging van een item dat u al hebt geprobeerd te repareren. In het geval dat er een fout optreedt binnen 6 maanden na de bevalling, is het zeer waarschijnlijk dat u dit item reeds een fout vertoonde op het moment van aankoop.