korting-code.be

Puma Kortingscode

Puma promotiecode & kortingscodes - Bijgewerkt November 2019

Dankzij de Puma Kortingscode kun je vaak heel wat artikelen aan een verminderde prijs aankopen! Tijdens de verschillende events die door Korting-code.be georganiseerd worden, kun je meestal profiteren van kortingen tot wel 70% of zelfs meer. Uiteraard zijn deze exclusieve kortingen enkel weggelegd voor mensen die zich lid gemaakt hebben van Puma.

  • Alle
  • Code
  • Kortingen
  • Gratis verzending

Er zijn veel bespaartips op onze website

Verzending en verzendkosten
De Merchandise besteld worden geleverd op het adres op het bestelformulier. Als een of meer items op het moment van de bestelling worden verkocht, kan Puma uw bestelling niet te accepteren. In dat geval zullen zij u onmiddellijk per e-mail. Levering is door DHL, UPS of DHL Express.
Ze bieden gratis meegeleverd bij bestellingen van meer dan € 75. Voor standaard verzending van een bedrag van € 4,95 in rekening gebracht als de waarde van de bestelling is minder dan € 75. Ze bieden ook koeriersdienst voor een bedrag van € 9,95.
Betaling
Alle prijzen voor de producten in de online winkel zijn al inclusief BTW. U kiezen uit verschillende betaalmethoden:
De betaling met een creditcard (Visa, MasterCard)
De betaling via PayPal
De betaling via Direct Banking (alleen beschikbaar voor Oostenrijk en België)
De betaling via iDEAL (alleen voor Nederland)
Merk op dat de afspraken uw creditcard of andere instellingen kunnen leiden tot extra kosten met een elektronische overschrijving, het onderhouden van een bankrekening, etc.
Garantie
Uw wettelijke garantietermijn is twee jaar en begint na ontvangst van de items. Tijdens deze periode, Puma herstelt alle gebreken die onder de garantie. U het gebrek herstellen of verzoek levering van een defect-vrij punt, hoewel het recht om te kiezen wordt beperkt door wettelijke voorschriften. Als vervanging van het artikel onmogelijk blijkt, om de verkoop te annuleren of om een ​​korting te accepteren. De rechtsvordering tot schadevergoeding geldt alleen voor de vervanging van beschadigde zaken en niet te compenseren / vervanging van een item dat u al hebt geprobeerd te repareren. In het geval dat er een fout optreedt binnen 6 maanden na de bevalling, is het zeer waarschijnlijk dat u dit item reeds een fout vertoonde op het moment van aankoop.