korting-code.be
Home Categorieën Relatieplanet

Relatieplanet Actiecode

Relatieplanet promotiecode & kortingscodes - Bijgewerkt Mei 2020

Dankzij de Relatieplanet Actiecode & Coupon kun je vaak heel wat artikelen aan een verminderde prijs aankopen! Tijdens de verschillende events die door Korting-code.be georganiseerd worden, kun je meestal profiteren van kortingen tot wel 15% of zelfs meer. Uiteraard zijn deze exclusieve kortingen enkel weggelegd voor mensen die zich lid gemaakt hebben van Relatieplanet.Deze fantastische Relatieplanet Promotiecode zijn slechts tijdelijk geldig, dus shop nu om meer te besparen in Mei 2020.

  • Alle
  • Code
  • Kortingen
  • Gratis verzending

Er zijn veel bespaartips op onze website

Om die mooie single in Relatieplanet te vinden, is registratie vereist. Registratie is gratis, vrijblijvend en eenvoudig. Registratie is niet meer dan een profiel met een aantal vragen en u kunt beginnen met zoeken. Je kunt je gratis lidmaatschap later uitbreiden door een betaald lidmaatschap te kiezen.
Om kennis te maken met Relatieplanet kunt u een gratis abonnement nemen. Als hun datingsite je aanspreekt, kun je een betaald abonnement afsluiten. Hiermee kunt u alle functionaliteiten op Relatieplanet gebruiken. Op deze manier kun je onbeperkt berichten sturen, zien wie je profiel heeft bekeken en alle foto's van andere leden bekijken. Je vindt je wedstrijd sneller en je wordt optimaal vindbaar voor andere leden.
U kunt contact opnemen met Relatieplanet als belosw: Klantenservice is dagelijks beschikbaar van 9.00 tot 21.00 uur. om eventuele vragen te beantwoorden. Hun vriendelijke en getrainde medewerkers zijn telefonisch te bereiken op 088-5052505. U kunt natuurlijk ook een vraag stellen via [email protected] U ontvangt binnen 24 uur een reactie.