korting-code.be

Sacha Kortingsbon

Sacha promotiecode & kortingscodes - Bijgewerkt December 2019

Dankzij de Sacha Kortingsbon kun je vaak heel wat artikelen aan een verminderde prijs aankopen! Tijdens de verschillende events die door Korting-code.be georganiseerd worden, kun je meestal profiteren van kortingen tot wel 75% of zelfs meer. Uiteraard zijn deze exclusieve kortingen enkel weggelegd voor mensen die zich lid gemaakt hebben van Sacha.

  • Alle
  • Code
  • Kortingen
  • Gratis verzending

Er zijn veel bespaartips op onze website

Levering: Bpost levert uw bestelling. Je zou een levering aan een werk of huisadres te maken. Als er niemand thuis is, zal de postcode een briefje in je mailbox. Je pakt het pakket de volgende dag op de desbetreffende postkantoor of Post Point. U kunt ook kiezen voor het pakket bood een gratis tweede keer en dit op een dag naar keuze. Dit is mogelijk door het bpost website.
Als u een bestelling plaatst met een totale waarde van meer dan € 49,95 de verzending gratis! Voor bestellingen onder de € 49,95 in rekening gebracht Sacha € 4,95 verzendkosten.
Sacha Club: Als lid van Sacha CLUB bespaart 1 loyalty punt voor elke euro die wordt uitgegeven. Wanneer u hebt opgeslagen automatisch ontvangen 200 punten € 10 voucher via e-mail. U vindt er ook deze bon in uw Mijn Sacha-account op de site. De voucher kan worden ingewisseld in de winkel of online voor uw volgende aankoop.
Betaling: U uw bestelling betalen met credit card (VISA / Mastercard), PayPal of Mister / Bancontact, Ingenico beheert deze betalingen.
Het creëren van een account bij Sacha biedt de volgende voordelen;
• Al uw gegevens is al gevuld met een volgende bestelling!
• Als u meerdere afleveradres op te slaan.
• Controleer de bestellingen en track-status