korting-code.be
Home Categorieën Seatwave

Seatwave Kortingscode

Seatwave promotiecode & kortingscodes - Bijgewerkt September 2020

Op de voucher pagina van Seatwave vind je naast de huidige Seatwave Kortingscode nog andere Seatwave promotiecode - en spaaracties uit de online winkel. Korting-code.be brengt je de beste en exclusieve Seatwave kortingsbon en actiecode, ongeacht de tijd van het jaar. Je zult er hier zeker een vinden, zolang je maar nodig hebt. Bespaar in September 2020 en geniet van tot wel 15% korting.

 • Alle
 • Code
 • Kortingen
 • Gratis verzending

FAQ's for Seatwave

 • Hoe gebruik ik mijn Seatwave kortingsbon online?

  Seatwave kortingscode kan u een extra korting geven voor uw aankopen. Kijk hier hoe u deze kunt verzilveren: kopieer eerst uw Seatwave kortingsbon en begin zoals gewoonlijk met winkelen op de website. Nadat u klaar bent met winkelen en naar de afrekenpagina gaat, scant u naar het promotiecodevak en plakt u de Seatwave promotiecode die u eerder hebt gekopieerd. Vergeet niet te bevestigen of de totale prijs van uw Seatwave -bestelling is gewijzigd voordat u definitief afrekent.

 • Heeft Seatwave werkende kortingsbon?

  Ja. Een groot aantal van Seatwave kortingscode die kunnen worden toegepast om de meeste items op seatwave.be te kopen, zijn nu beschikbaar op Korting-code.be. Meer specifiek kunnen die nuttige kortingsbon worden gevonden nadat je Korting-code.be hebt bezocht. typ de Seatwave die je leuk vindt in de zoekbalk en op de nieuwe pagina vind je een lijst met Seatwave promotiecode met verschillende soorten kortingen voor je. Kies gewoon degene die het meest geschikt voor u zijn en bezoekt de seatwave.be om ze toe te passen!

 • Heeft Seatwave verkoopevenementen?

  Ja. Voor klanten die van winkelen houden en hun winkelwens willen uiten, zullen de regelmatig gehouden verkoopevenementen van Seatwave zeker uw eerste keuze zijn! Veel Seatwave -producten krijgen korting op deze verkoopevenementen en klanten kunnen supergoede producten kopen tegen ultralage prijzen!

Er zijn veel bespaartips op onze website

IK HEB BETAALD OVER GEZICHTSWAARDE, KAN IK EEN TERUGBETALING KRIJGEN VOOR HET VERSCHIL?
Bij Seatwave kunnen tickets op hun Ticket Exchange worden verkocht tegen hun oorspronkelijke prijs, inclusief toeslagen - of tegen een lagere prijs. Maak je geen zorgen als je de oorspronkelijke prijs hebt betaald (de prijs die op het ticket zelf staat, inclusief de boekingskosten). Je hebt niet teveel betaald. Ze tonen altijd de nominale waarde tijdens het betalingsproces, dus er zijn geen verborgen kosten.
WAT ALS MIJN EVENEMENT IS GEANNULEERD / UITGESTELD / OPGELEGD?
Als je tickets hebt gekocht voor een evenement dat vervolgens wordt geannuleerd, uitgesteld of opnieuw wordt gepland, kan Seatwave je misschien nog steeds een terugbetaling geven. Ze sturen u een e-mail om u te laten weten wat er daarna gebeurt. Als je al tickets hebt voor een geannuleerd, uitgesteld of opnieuw gepland evenement, bewaar ze dan veilig - je moet ze misschien terugsturen zodat we een terugbetaling kunnen verwerken. Soms veranderen organisatoren van evenementen de locatie of lay-out van een evenement. Dit kan resulteren in iets dat 'reseating' wordt genoemd, d.w.z. dat stoelen worden verplaatst. Als u dit overkomt, kunnen we u geen restitutie geven. Je kunt natuurlijk nog steeds naar het evenement gaan - je zit misschien op een iets andere plek.