korting-code.be
Home Categorieën Sidestep

Sidestep Shoes Kortingscode

Sidestep promotiecode & kortingscodes - Bijgewerkt Mei 2020

Sidestep dient als een toonaangevend merk dat synoniem staat voor fantastische producten en klantvriendelijke service. Als u Sidestep items tegen de laagste kosten wilt kopen, vindt u hier de nieuwste Sidestep Shoes Kortingscode & promotiecode voor kortingen tot 15%. Wat u ook wilt kopen, er is altijd een kans dat Korting-code.be u de beste Sidestep kortingsbon kan geven. Het professionele team van medewerkers kiest altijd zorgvuldig de meest lucratieve Sidestep aanbiedingen voor u.

  • Alle
  • Code
  • Kortingen
  • Gratis verzending

Er zijn veel bespaartips op onze website

WAT IS UW RETOURBELEID VOOR ONGEWERKTE KLEDING GEKOCHT IN DE WINKEL?
sidestep schoenen accepteren teruggave van ongedragen kleding binnen 28 dagen na de aankoopdatum, in de originele verpakking, met alle labels bevestigd en met het originele aankoopbewijs. U kunt de items ruilen of een cadeaubon ontvangen voor hetzelfde bedrag.
HOE KAN IK MIJN BESTELLING VOLGEN?
Bij sidestep-schoenen U kunt de status van uw bestelling op drie manieren controleren:
Via e-mail met verzendbevestiging: Klik op het 'track & trace'-nummer dat u in de e-mail met de verzendbevestiging vindt.
Online bij SIDESTEP: Log in, ga naar 'Mijn account' en raadpleeg het gedeelte 'Bestellingen' om uw bestelgegevens en verzendstatus te controleren. Het volgnummer kan op de website van de koerier worden gebruikt om de huidige locatie van de zending te bekijken.
Online op de website van de koerier: Ga naar het gedeelte 'track & trace' op de website van de koerier en voer uw 'track & trace'-nummer in, dat u in de e-mail met de verzendbevestiging vindt.
WANNEER VERZENDT U MIJN BESTELLING?
Sidestep-schoenen willen dat je nieuwe aankoop zo snel mogelijk wordt geleverd. Daarom beginnen we met het verwerken van uw bestelling zodra uw betaling is ontvangen. Als u uw bestelling in het weekend plaatst, zullen ze de volgende maandag beginnen met de verwerking.