korting-code.be
Home Categorieën Skinvision

Skinvision Kortingscode

Skinvision promotiecode & kortingscodes - Bijgewerkt Januari 2020

Wees als eerste op de hoogte van de laatste Skinvision Kortingscode en promoties! Krijg dankzij deze unieke Skinvision kortingscode 15% korting! Neem snel een kijkje op de website van Skinvision om jouw voordeel te ontdekken. Klik hier om alle opties te bekijken!

Er zijn veel bespaartips op onze website

Ons SkinVision team doet hun best om onze gebruikers tevreden te houden met onze service. Toch kan het gebeuren dat u niet volledig tevreden bent met onze service. Omdat we onze dienstverlening continu willen verbeteren, hechten wij veel belang aan het naderen van ons over ontevredenheid. Als u een klacht of suggestie voor verbetering u bereiken om onze klantenservice team met behulp van de volgende e-mail adres: [email protected] Ons team is beschikbaar om uw bericht te adresseren.
Voor de aankoop van een individuele Smart check of het jaarplan (SkinHealth programma), selecteert u de slimme camera optie en volg de eenvoudige stappen om te betalen. U het SkinHealth programma bovendien kopen door montages in de hoogste rechtse hoek van uw profiel te selecteren, en dan op abonnement te klikken.
Aankopen kunnen worden gedaan met creditcard en afhankelijk van uw locatie, met andere betalingsmethoden indien ondersteund (bijv. iDeal, sofort, GiroPay, PayPal, Apple betalen). Zodra uw betaling is verwerkt, ontvangt u een bevestigingsmail. Als u ondersteuning nodig heeft bij het maken van een betaling, neem dan contact met ons op [email protected]