korting-code.be
Home Categorieën Smartproxy

Smartproxy Kortingscode

Smartproxy promotiecode & kortingscodes - Bijgewerkt Januari 2020

Dankzij de Smartproxy Kortingscode kun je vaak heel wat artikelen aan een verminderde prijs aankopen! Tijdens de verschillende events die door Korting-code.be georganiseerd worden, kun je meestal profiteren van kortingen tot wel 15% of zelfs meer. Uiteraard zijn deze exclusieve kortingen enkel weggelegd voor mensen die zich lid gemaakt hebben van Smartproxy.

Er zijn veel bespaartips op onze website

Kortingen kunnen alleen worden gebruikt voor de eerste keer. Voor het geval dat u een kortingscoupon code hebt en het wilt gebruiken moet u aan het dashboard registreren. Ga naar het tabblad ' facturering ' aan de linkerkant. Kies het plan. Bij de aankoop kiest u de optie ' add coupon ' en ga verder.
Log in op je dashboard-account om je abonnement te annuleren. Navigeer naar je ' profiel ' door te klikken op het icoon in de rechterbovenhoek. Klik in het gedeelte ' abonnement ' op ' abonnement annuleren '. Zodra u op ' abonnement annuleren ' klikt, ziet u een pop-up van de bevestiging. Na het annuleren van uw huidige abonnement, zullen uw maandelijkse betalingen worden opgeschort. U krijgt een melding in uw e-mail. Opmerking: als u uw abonnement annuleert, wordt uw dashboard account niet verwijderd.
Niettemin, de tijd die je al hebt betaald is van jou te houden-u blijven gebruiken onze proxy-netwerk tot de laatste dag van uw facturering cyclus. Als u wilt beginnen met proxies weer na de eerste annulering, moet u opnieuw een plan dat u vinden op het tabblad Facturering aan de linkerkant te kopen. Als je geconfronteerd met een soort van problemen of behoefte aan meer informatie u contact opnemen met uw toegewijde vertegenwoordiger of e-mail ons [email protected] We zouden zeer waarderen uw feedback, zodat we kunnen verbeteren.