korting-code.be

Smeg Kortingscode

Smeg promotiecode & kortingscodes - Bijgewerkt Juli 2020

Dankzij de Smeg Kortingscode kun je vaak heel wat artikelen aan een verminderde prijs aankopen! Tijdens de verschillende events die door Korting-code.be georganiseerd worden, kun je meestal profiteren van kortingen tot wel 15% of zelfs meer. Uiteraard zijn deze exclusieve kortingen enkel weggelegd voor mensen die zich lid gemaakt hebben van Smeg. Het is tijd om iets nieuws voor jezelf te kopen. U kunt nu met minder geld winkelen door Smeg Coupon in te wisselen. We updaten de nieuwste Smeg Promotiecode & Kortingsbon om u de grootste voordelen te geven in Juli 2020.

  • Alle
  • Code
  • Kortingen
  • Gratis verzending

Er zijn veel bespaartips op onze website

Wij bieden u de mogelijkheid om een contract te sluiten om de wettelijke garantieperiode van 2 jaar met 3 jaar uit te breiden. Hiervoor vragen wij een vaste prijs van €60 (incl. BTW) * per toestel en dit bij aankoop vanaf 1 elektrisch apparaat. * Voor kook centra van 90 cm breed en side-by-Side koelkasten de prijs is €99 (incl. BTW) als u het contract garantie 5 plus terugstuurt binnen 28 dagen na aankoop van uw apparaten, u genieten van de garantie van een garantie van 5 jaar. Gedurende de periode van 3 jaar na de wettelijke garantieperiode van 2 jaar wordt het beperkte bedrag van €40 (incl. BTW) gevraagd voor het thuis bezoek van onze technische dienst.
Deze mogelijkheid voor het sluiten van een dergelijk contract wordt aangeboden voor elke SMEG-Range ingebouwd of vrijstaand apparaat dat is aangesloten op het elektriciteitsnet. professioneel of commercieel gebruik van de hulpmiddelen of bij gezamenlijk gebruik (bijv. kantoor etc...). Tweedehands apparaten komen ook niet in aanmerking.
Bij elk Smeg product wordt een handleiding meegeleverd. Voor het geval dat u de handleiding hebt verloren, u het hier in digitale vorm downloaden. U hoeft alleen de productcode in te voeren, zoals aangegeven op het etiket op het product (zie voorbeeld) en de gewenste taal te selecteren. Klik vervolgens op zoeken en u de gebruikershandleiding downloaden.