korting-code.be
Home Categorieën Stories

Stories Kortingscode

Stories promotiecode & kortingscodes - Bijgewerkt Augustus 2020

Geniet van geweldige koopjes met 23 Stories Kortingscode & aanbiedingen voor Augustus 2020. Welkom bij het kiezen van de meest uitgebreide selectie kwaliteitsproducten van Stories tegen groothandelsprijzen online bij Korting-code.be. Het is tijd om de beste Stories Promotiecode & Coupon in te wisselen en tot 70% op je bestelling te besparen.

  • Alle
  • Code
  • Kortingen
  • Gratis verzending

Er zijn veel bespaartips op onze website

In Nederland bestelde artikelen kunnen alleen worden geleverd aan personen van 18 jaar of ouder, met een adres in Nederland. Wij verzenden niet naar de overzeese gebieden (Aruba en de relevante gebieden van de Nederlandse Antillen). Bepaalde items hebben transportbeperkingen en kunnen niet naar bepaalde locaties worden verzonden. Wij zullen uw aankoop binnen 2-4 dagen na ontvangst van uw orderbevestiging afleveren. Standaard levering is gratis voor bestellingen van meer dan €140. Tijdens het hoogseizoen en de verkoop, kan de levering iets langer duren.
Voor ons, geen bestelling is voltooid totdat u volledig tevreden bent, dit is de reden waarom we het rendement gratis en gemakkelijk. Als er iets niet helemaal goed, je hebt 30 dagen om terug te keren. We geven u een volledige terugbetaling door dezelfde methode die u gebruikt om te betalen.
Wij vragen dat items worden geretourneerd schoon, ongedragen en met al hun Tags bijgevoegd. Schoenen moeten worden geretourneerd met hun originele dozen. Om hygiënische redenen kunnen ondergoed slips, doorboorde juwelen, make-up en huidverzorgingsproducten niet worden geretourneerd. Badkleding slips en badpakken kunnen alleen worden geretourneerd als de sanitaire liner strook intact is. Uiteraard kunnen eventuele defecte items worden geretourneerd. Alle niet-defecte items die niet in een voorwaarde geschikt voor wederverkoop (dwz gebruikt, gewassen, verontreinigd of beschadigd), zal niet worden terugbetaald en zal worden teruggestuurd naar je.