korting-code.be

Succes Kortingscode

Succes promotiecode & kortingscodes - Bijgewerkt December 2019

Dankzij de Succes Kortingscode kun je vaak heel wat artikelen aan een verminderde prijs aankopen! Tijdens de verschillende events die door Korting-code.be georganiseerd worden, kun je meestal profiteren van kortingen tot wel 15% of zelfs meer. Uiteraard zijn deze exclusieve kortingen enkel weggelegd voor mensen die zich lid gemaakt hebben van Succes.

Er zijn veel bespaartips op onze website

Het retourneren van een artikel is gratis, zelfs tijdens koopjes. België: u een adresetiket afdrukken via de link in de e-mail die u heeft ontvangen bij uw bestelling. Plak dit op de doos en alleen te leveren in de mail. Eenvoudig en gratis. Voor klanten buiten België: u moet zorgen voor het rendement. Ons retouradres is: succes SVG, Mollestraat 5, B-1730 Asse, België. Zodra de retourzending is goedgekeurd, ontvangt u het bedrag terug op uw factuur, met inbegrip van alle verzendkosten, tenzij de artikelen zijn gekocht met een korting van 20% of meer. Voor locaties buiten België, zodra de retourzending is goedgekeurd, ontvangt u het bedrag terug op uw rekening, met uitzondering van de kosten van de zending.
U winkelen zonder zorgen. Wij doen er alles aan om de middelen te hebben die ons in staat stellen de veiligheid van uw aankopen en uw gegevens te garanderen. Uw gegevens worden gecodeerd en verzonden met behulp van SSL-technologie. Voor betalingen met Visa en Mastercard worden alleen transacties (beveiligde elektronische transacties) geaccepteerd. Nadat u hebt gecontroleerd of de kaart tot het INGESTELDe systeem behoort, neemt het systeem contact op met de bank die de kaart heeft uitgegeven, zodat de koper de aankoop kan machtigen. Zodra de Bank de echtheid bevestigt, wordt de betaling op uw creditcard in rekening gebracht. Anders wordt de bestelling geannuleerd.