korting-code.be
Home Categorieën Sunglasses2U

Sunglasses2U Kortingscode

Sunglasses2U promotiecode & kortingscodes - Bijgewerkt Juli 2020

Dankzij de Sunglasses2U Kortingscode & Coupon kun je vaak heel wat artikelen aan een verminderde prijs aankopen! Tijdens de verschillende events die door Korting-code.be georganiseerd worden, kun je meestal profiteren van kortingen tot wel 15% of zelfs meer. Uiteraard zijn deze exclusieve kortingen enkel weggelegd voor mensen die zich lid gemaakt hebben van Sunglasses2U.Deze fantastische Sunglasses2U Promotiecode zijn slechts tijdelijk geldig, dus shop nu om meer te besparen in Juli 2020.

  • Alle
  • Code
  • Kortingen
  • Gratis verzending

Er zijn veel bespaartips op onze website

Als u ervoor kiest om te registreren bij Sunglasses2U u automatisch verdienen VIP-punten voor het winkelen bij ons, het schrijven van product reviews en we zullen zelfs geven u gratis punten per jaar op uw verjaardag. Wij crediteren uw rekening met 2% van uw bestellingen waarde in VIP Points *, bijvoorbeeld als u besteden £95,00 zullen we uw account crediteren met 190 VIP Points (ter waarde van £1,90) die u inwisselen tegen toekomstige aankopen bij ons. Verdien 10 VIP Points (10p) elke keer dat u een product bekijkt. Verdien 500 punten (£5,00) voor het verwijzen van een vriend die meer dan £50,00 besteedt. Als u een geboortedatum opgeeft, zullen wij uw account ook crediteren met 200 punten (£2,00) op uw verjaardag.
U kopen Sunglasses2U cadeaubonnen in veelvouden van  £ 5, kies gewoon uw bedrag hieronder om de voucher toe te voegen aan uw boodschappentas. Om meer dan een cadeaubon te kopen, voeg dan een aan je boodschappentas toe en dit brengt je naar een nieuwe pagina waar je een andere cadeaubon kiezen uit de drop-down box aan de voet van de pagina. Als het bedrag dat u wenst te kopen in cadeaubonnen niet getoond wordt, neem dan gewoon contact met ons op en wij maken een cadeaubon voor u.