korting-code.be
Home Categorieën Surfshark

Surfshark Kortingscode

Surfshark promotiecode & kortingscodes - Bijgewerkt Augustus 2020

Vind uw nieuwe producten voor elke gelegenheid tegen een lage prijs met Surfshark Kortingscode en Coupon. Wanneer u uw producten heeft geselecteerd en in de winkelwagen bent aangekomen, gaat u naar de kassa. In de laatste stap van de bestelling kunt u ook uw Surfshark Promotiecode invoeren om opnieuw op te slaan. Krijg snel 83% korting met deze Surfshark Promotiecode en Kortingsbon. Klik hier en ontdek uw favoriete Surfshark producten en ontvang kortingen op tal van geselecteerde merken.

  • Alle
  • Code
  • Kortingen
  • Gratis verzending

Er zijn veel bespaartips op onze website

Bij elke betaling wordt een periodiek abonnement gemaakt dat op elk gewenst moment kan worden geannuleerd. Wilt u uw auto-vernieuwing te annuleren en te stoppen toekomstige betalingen, gewoon contact opnemen met de klant succes team afdeling via e-mail op [email protected], live chat die kan worden gevonden in de rechter benedenhoek van elke Surfshark website pagina of via Surfshark contactformulier.
U uw plan in uw profiel gemakkelijk veranderen door de tariferings knoop in de hoogste juiste hoek van het scherm te klikken en uw aangewezen facturerings plan te selecteren. Als u ervoor kiest om een maandelijks abonnement te kopen om onze diensten te testen en vervolgens wilt upgraden naar een abonnement met een betere prijsstelling de prijs van de nieuwe betaling zal worden verdisconteerd, afhankelijk van hoeveel tijd is overgebleven op uw vorige abonnement.
Wij bieden een 30-dagen geld terug beleid voor accounts die niet in strijd zijn onze Servicevoorwaarden. Als u uw account wilt annuleren en het betaalde geld voor onze diensten wilt terugkrijgen, neem dan contact op met onze afdeling klantenservice via e-mail op [email protected] of de live chat door te klikken op de "support " knop in de rechter benedenhoek van de pagina.