korting-code.be
Home Categorieën Taartenwinkel

Taartenwinkel.Nl Kortingscode

Taartenwinkel promotiecode & kortingscodes - Bijgewerkt Mei 2020

Op de voucher pagina van Taartenwinkel vind je naast de huidige Taartenwinkel.Nl Kortingscode nog andere Taartenwinkel promotiecode - en spaaracties uit de online winkel. Korting-code.be brengt je de beste en exclusieve Taartenwinkel kortingsbon en actiecode, ongeacht de tijd van het jaar. Je zult er hier zeker een vinden, zolang je maar nodig hebt. Bespaar in Mei 2020 en geniet van tot wel 15% korting.

  • Alle
  • Code
  • Kortingen
  • Gratis verzending

Er zijn veel bespaartips op onze website

Onze taarten zijn leverbaar in alle soorten en maten en zijn zo gedecoreerd dat elke gelegenheid, of het nu gaat om een bedrijfsfeest, promotie of verjaardag, een feestelijk succes wordt. Alle taarten kunnen een persoonlijke boodschap ontvangen in de vorm van een chocoladetekst, brief of kaart.
Hoe laat wordt mijn taart geleverd door Taartenwinkel?
U kunt dit zelf kiezen! Wanneer u de leverdatum heeft gekozen, verschijnen de voor die dag beschikbare levertijden.
Kan ik een taart dezelfde dag nog laten bezorgen?
Nee, helaas is dit niet mogelijk.
Hoe lang duurt het voordat mijn bestelling wordt verwerkt?
Wanneer u via de website bestelt en de bestelling heeft bevestigd, ontvangt u binnen 20 minuten een bevestiging per e-mail. Indien u deze nog niet heeft gehad, neem dan contact op met onze klantenservice via [email protected] Als u per e-mail bestelt, ontvangt u nog dezelfde dag (maandag t/m vrijdag) voor 17.00 uur een bevestiging van uw bestelling per e-mail van uw bestelling. Bestellingen per e-mail worden in het weekend niet in behandeling genomen.