korting-code.be
Home Categorieën Tape À L'Oeil

Tape À L'Oeil Kortingscode

Tape À L'Oeil promotiecode & kortingscodes - Bijgewerkt Juli 2020

Winkel online bij Tape À L'Oeil met exclusieve Tape À L'Oeil Kortingscode: update uw Tape À L'Oeil essentials voor minder door de top Tape À L'Oeil Coupon van vandaag: Tape à L’Oeil: Profiteer Tijdelijk Van 50% Korting Op Kinderkleding in te wisselen. Mis nooit een kans om meer geld te besparen voordat Tape À L'Oeil Promotiecode voor altijd verdwijnt. Onderneem nu actie en bespaar tot 60%!

  • Alle
  • Code
  • Kortingen
  • Gratis verzending

Er zijn veel bespaartips op onze website

Bij het plaatsen van uw bestelling, selecteert u een leverings Relais punt en geeft een lijst van beschikbare opnamepunten in uw buurt. U ontvangt per post een tracking nummer waarmee u uw pakket live bijhouden op de website van Mondial relay. Wanneer het pakket beschikbaar is, krijgt u een bevestigingsmail. Zodra de bestelling is geplaatst, u het Relais punt dat u voor de levering hebt geselecteerd, niet wijzigen. U hebt uw pakket niet ontvangen na 10 werkdagen, neem dan contact op met onze klantenservice per telefoon of via ons contactformulier.
U hebt een terugkeer en wachten op een restitutie voor een ontbrekend product of een terugkeer. Als u hebt geregeld:
• In creditcard, zal de restitutie rechtstreeks op de bankrekening gebruikt om de ontvangst van producten te bestellen.
• Via PayPal, zal de restitutie rechtstreeks worden gemaakt op de PayPal-rekening gebruikt voor de bestelling na ontvangst van de producten.
• In Gift Card, wordt u gecontacteerd binnen een maximum van 7 werkdagen om het postadres te bevestigen waar wij de Gift Card zullen terugkeren zodra het product of de ontvangen producten. Voor een terugbetaling minder dan €10 zullen we sturen naar het e-mail adres dat wordt gebruikt voor de bestelling, een code alleen geldig op tao.com
• In promo code, zal het per e-mail naar het e-mail adres worden verzonden dat tijdens uw vorige orde wordt gebruikt zodra de producten die van onze kant worden ontvangen.
Geen enkel product gekocht op de Amazon site zal worden aanvaard terug in onze boutiques tape à l'oeil. De terugkeer van de producten gekocht op Amazon moet worden gedaan door een verzoek om terugkeer op uw Amazon klanten gebied.
Geen product gekocht op de 3Suisses website zal worden aanvaard.