korting-code.be
Home Categorieën Tennis Point

Tennis Point Kortingscode

Tennis Point promotiecode & kortingscodes - Bijgewerkt Augustus 2020

Dankzij de Tennis Point Kortingscode & Coupon kun je vaak heel wat artikelen aan een verminderde prijs aankopen! Tijdens de verschillende events die door Korting-code.be georganiseerd worden, kun je meestal profiteren van kortingen tot wel 80% of zelfs meer. Uiteraard zijn deze exclusieve kortingen enkel weggelegd voor mensen die zich lid gemaakt hebben van Tennis Point.Deze fantastische Tennis Point Promotiecode zijn slechts tijdelijk geldig, dus shop nu om meer te besparen in Augustus 2020.

  • Alle
  • Code
  • Kortingen
  • Gratis verzending

Er zijn veel bespaartips op onze website

Abonneer u op de Tennis-Point nieuwsbrief: de Tennis-Point nieuwsbrief geeft informatie over nieuwe producten, waardevolle tips en trends, en exclusieve promoties van de Signa Sports Group U kunt zich op elk gewenst moment worden uw gegevens niet doorgegeven aan derden .. . de coupon is geldig slechts een keer met een aankoop van ten minste € 40 Deal van de dag en specifieke merken kan worden uitgesloten. de coupon kan niet worden gecombineerd met andere kortingen of coupons.
Gemakkelijk en veilig betalen: Tennis-Point biedt een verscheidenheid aan beveiligde betaalmethodes. U kiest uit de volgende betalingsmogelijkheden:
-Kredietkaart
-Vooruitbetaling
-PayPal
-Bancontact / Mister Cash
Onmiddellijk na ontvangst van de betaling tennis Point stuurt uw bestelling voor u, zodat u met uw nieuwe tennis apparatuur zo snel mogelijk druk op de rechtbank. Gratis verzending vanaf een orderwaarde van € 49. Na het verwerken van uw bestelling ontvangt u een verzendbevestiging ontvangen. Deze bevat informatie over vervoer en hoe u uw missie voort te zetten. Die manier u altijd op de hoogte blijven van de huidige status van uw bestelling. Als de bestelling niet geschikt is of het uiterlijk, het kan ruilen of terug te sturen naar ons via de terugkeer label (meer informatie is te vinden op de tennis punt return dienst), U krijgt ook een 30-dagen geld-terug-garantie met tennis. - Punt!