korting-code.be
Home Categorieën The Cloakroom

The Cloakroom Kortingscode

The Cloakroom promotiecode & kortingscodes - Bijgewerkt Mei 2020

The Cloakroom zet zich in om geweldige merchandise te bieden voor verschillende behoeften van consumenten van over de hele wereld. Bespaar meer met de beste The Cloakroom Kortingscode en koop uw favoriete The Cloakroom producten tegen lage kosten. Profiteer van de The Cloakroom kortingsbon & coupon van vandaag om te besparen op 15%. U hoeft niet te wachten op de aanstaande goedkope promotie, nu kunt u met een simpele klik een verrassende korting en onmiddellijke aanbieding krijgen.

  • Alle
  • Code
  • Kortingen
  • Gratis verzending

Er zijn veel bespaartips op onze website

Kan ik een afspraak maken voor een stijlsessie met mijn persoonlijke shopper?
De "The Cloakroom" is momenteel een online dienst. Uiteraard zijn onze persoonlijke shoppers telefonisch bereikbaar en beantwoorden wij graag uw vragen over uw stijl en wensen!
Ik wil een klacht indienen. Hoe kan ik contact met u opnemen?
Als een artikel niet aan uw verwachtingen voldoet, staan onze experts klaar om u te helpen. Om het defect van het kledingstuk goed te kunnen inschatten, hebben we 3 duidelijke foto's nodig van de schade en het merklabel. Stuur deze samen met een korte beschrijving van het probleem en uw klantnummer naar [email protected]
Hoe kan ik controleren of The Cloakroom betaling heeft ontvangen voor mijn doos?
Alle informatie over uw bestelling vindt u terug in uw persoonlijke garderobeprofiel. Onder 'mijn dozen' kun je zien of je doos al betaald is. Het kan echter tot 3 dagen duren voordat een verandering in de status van je doos zichtbaar is in ons systeem, afhankelijk van hoe je betaald hebt.