korting-code.be
Home Categorieën Thenextcloset

Thenextcloset Kortingscode

Thenextcloset promotiecode & kortingscodes - Bijgewerkt Augustus 2020

Thenextcloset dient als een van de marktleiders vanwege zijn eerlijke waarden, geweldige producten en uitstekende service. Wees als eerste op de hoogte van de laatste Thenextcloset Kortingscode en promoties! Krijg dankzij deze unieke Thenextcloset kortingscode 90% korting! Neem snel een kijkje op de website van Thenextcloset om jouw voordeel te ontdekken. Klik hier om alle opties te bekijken! Als je op zoek bent naar de beste Thenextcloset Promotiecode & Actiecode, kijk dan op deze pagina en vind je favoriete. Neem voor verdere vragen nooit rechtstreeks contact op met Thenextcloset. Kopieer de code en gebruik deze bij het afrekenen, u bespaart veel.

  • Alle
  • Code
  • Kortingen
  • Gratis verzending

Er zijn veel bespaartips op onze website

Premium items besteld vóór 2:00 PM op werkdagen zal worden geleverd op de volgende werkdag. Pakketten naar België die op werkdagen vóór 14:00 zijn besteld, worden binnen twee werkdag geleverd. Als u meerdere objecten van verschillende verkopers hebt aangeschaft, ontvangt u uw bestelling in verschillende delen.
DIY items worden verzonden door de verkoper zelf en u ontvangt meestal binnen 4-5 dagen. De maximale wachttijd kan echter 21 dagen zijn. Als je het object na 2 weken nog niet hebt ontvangen, neem dan contact met ons op via [email protected]
Retourzendingen zijn mogelijk binnen 14 kalenderdagen na aankoop. Klik op "doorverkopen of terug " in uw account en registreer uw terugkeer. U ontvangt instructies voor het retourneren van de artikelen per e-mail. Het retourneren van een artikel is voor eigen rekening. Als u meerdere Premium-artikelen wilt retourneren, u dit in één zending samenvoegen. Zodra wij uw object in goede staat hebben ontvangen met alle meegeleverde accessoires en in de oorspronkelijke staat en verpakking (incl. label (s)), zullen wij het volledige aankoopbedrag terugbetalen. Dit zal in uw account binnen 7 dagen. Onze premium producten kunnen worden erkend door de Premium watermerk in de rechterbovenhoek van de items.
Helaas is het niet mogelijk om terug te keren, maar het is mogelijk om de gekochte item doorverkopen aan ons gratis. Wanneer je je object binnen 24 uur na het ontvangen van je aankoop opnieuw aanbiedt, plaats je het object terug in de winkel marge-vrij (100% opbrengst is voor jou). Als u het artikel op een later tijdstip wilt verkopen, gelden de normale marges. Klik op "doorverkopen of terug " in uw account en plaats uw object weer online. Items die off line worden gekocht (bijvoorbeeld tijdens een pop-up) kunnen niet worden geretourneerd.