korting-code.be
Home Categorieën Theparkplayground

Theparkplayground Kortingscode

Theparkplayground promotiecode & kortingscodes - Bijgewerkt Mei 2020

Dankzij de Theparkplayground Kortingscode & Coupon kun je vaak heel wat artikelen aan een verminderde prijs aankopen! Tijdens de verschillende events die door Korting-code.be georganiseerd worden, kun je meestal profiteren van kortingen tot wel 25% of zelfs meer. Uiteraard zijn deze exclusieve kortingen enkel weggelegd voor mensen die zich lid gemaakt hebben van Theparkplayground.Deze fantastische Theparkplayground Promotiecode zijn slechts tijdelijk geldig, dus shop nu om meer te besparen in Mei 2020.

  • Alle
  • Code
  • Kortingen
  • Gratis verzending

Er zijn veel bespaartips op onze website

Nog op zoek naar het perfecte cadeau voor uw vrienden of familie? Neem ze met een cadeaubon voor het Park naar nieuwe en onbekende werelden vol avontuur!
Wat betekent een cadeaubon eigenlijk? De voucher is een PDF-document met een mooi ontwerp dat u per e-mail zult ontvangen. Op de bon vindt u alle details van uw aankoop. U afdrukken of natuurlijk gewoon verzenden via e-mail. Aandacht! Het is onmogelijk om een coupon code te gebruiken wanneer u een cadeaubon aanschaft.
Wij begrijpen zeker uw bezorgdheid. Zelfs als je niet een echte gaming fan, het Park biedt u een unieke kans om de eindeloze mogelijkheden van de VR-technologie ervaring met uw familie en vrienden. Plezier gegarandeerd voor iedereen!
U uw auto parkeren op de Belgiëlei en in de omliggende straten. Vergeet niet uw parkeerkaart te betalen via de parkeerautomaten, via SMS of via een app. Er zijn ook twee openbare parkeergarages in de buurt: Sint-Vincentiusstraat 20, 2018 Antwerpen (6 minuten lopen). Het hoe van Boomgaardstraat en Haringrodestraat. (9 minuten lopen) Meer info over andere manieren om er te komen vindt u hier! Als je naar Gent komt, is er volop parkeerruimte op Dok Noord!