korting-code.be
Home Categorieën Theteeplanet

Theteeplanet Kortingscode

Theteeplanet promotiecode & kortingscodes - Bijgewerkt Augustus 2020

Op de voucher pagina van Theteeplanet vind je naast de huidige Theteeplanet Kortingscode nog andere Theteeplanet Promotiecode - en spaaracties uit de online winkel. Korting-code.be brengt je de beste en exclusieve Theteeplanet Coupon en Actiecode, ongeacht de tijd van het jaar. Je zult er hier zeker een vinden, zolang je maar nodig hebt. Bespaar in Augustus 2020 en geniet van tot wel 15% korting.

  • Alle
  • Code
  • Kortingen
  • Gratis verzending

Er zijn veel bespaartips op onze website

Winkelen voor iemand anders, maar niet zeker weet wat ze te geven? Geef ze de gave van de keuze met onze de tee Planet Gift Card. Cadeaubonnen worden per e-mail bezorgd en bevatten instructies om ze bij de kassa te verlossen. Onze cadeaubonnen hebben geen extra verwerkingskosten. Cadeaubonnen kunnen niet worden terugbetaald vanwege de aard van het product.
Retourneert
Ons beleid duurt 30 dagen. Helaas, als 30 dagen zijn verstreken sinds uw aankoop, kunnen we niet bieden u een terugbetaling of uitwisseling. Als u besluit dat u een terugbetaling wilt, neem dan contact op met ons team via onze live chat of @ [email protected] Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet uw object ongebruikt zijn en in dezelfde voorwaarde dat u het hebt ontvangen. Het moet ook in de originele verpakking. Verschillende soorten goederen zijn vrijgesteld van terugkeer. Bederfelijke goederen zoals voedsel, bloemen, Kranten of tijdschriften kunnen niet worden geretourneerd. Wij accepteren ook geen producten die zijn intieme of sanitaire goederen, gevaarlijke stoffen of brandbare vloeistoffen of gassen.
Restituties (indien van toepassing)
Zodra uw retourzending is ontvangen en geïnspecteerd, sturen wij u een e-mail waarin u wordt gemeld dat wij uw geretourneerde object hebben ontvangen. Wij zullen u ook op de hoogte brengen van de goedkeuring of verwerping van uw restitutie. Als u wordt goedgekeurd, zal uw terugbetaling worden verwerkt en een creditcard of originele betalingsmethode zal automatisch binnen een bepaald aantal dagen worden toegepast.