korting-code.be
Home Categorieën Ticketmaster

Ticketmaster Kortingscode

Ticketmaster promotiecode & kortingscodes - Bijgewerkt Augustus 2020

Op de voucher pagina van Ticketmaster vind je naast de huidige Ticketmaster Kortingscode nog andere Ticketmaster promotiecode - en spaaracties uit de online winkel. Korting-code.be brengt je de beste en exclusieve Ticketmaster kortingsbon en actiecode, ongeacht de tijd van het jaar. Je zult er hier zeker een vinden, zolang je maar nodig hebt. Bespaar in Augustus 2020 en geniet van tot wel 50% korting.

  • Alle
  • Code
  • Kortingen
  • Gratis verzending

Er zijn veel bespaartips op onze website

Waar is de CD of het digitale album dat bij mijn ticketaankoop werd meegeleverd?
Kijk voor een e-mail bij ons met een link naar de speciale site waar u uw digitale album kunt inwisselen of uw postadres voor uw CD kunt invoeren.
Hoe krijg je toegang tot je ticket(s) met behulp van de Android Mobile App:
Open uw Ticketmaster App.
Tik op het menupictogram linksboven in het scherm en klik op "Mijn tickets".
Log in en tik op uw bestelling.
Klik op "Barcode bekijken" om toegang te krijgen tot uw tickets.
Presenteer barcode om gescand te worden voor toegang en u bent binnen.
Ticket terugbetalingen moeten binnen 7-10 werkdagen ontvangen worden. Merk op dat als uw evenement geannuleerd is en u tickets heeft gekocht via Ticketmaster, u automatisch een terugbetaling ontvangt en dat u geen contact hoeft op te nemen met Fan Support.
Wijzigingen in de levering kunnen beschikbaar zijn voor uw evenement. Let op, wijzigingen in de leveringswijze zijn niet beschikbaar voor wederverkoopkaarten.
Hoe en wanneer krijg ik betaald voor de tickets die ik verkoop?
Als uw tickets worden verkocht, zullen wij u automatisch via e-mail op de hoogte stellen. Om de status van je geplaatste tickets te controleren, ga naar je aanbiedingen pagina.
Het tijdstip van betaling zal variëren. Betalingen worden doorgaans binnen 7 werkdagen verwerkt wanneer je tickets van je account plaatst. Voor tickets die worden vermeld door het invoeren van uw barcode, zullen de betalingen tot 48 uur na het evenement in beslag nemen. Voor uw veiligheid, kan het zijn dat u 2 kleine stortingen moet controleren als u direct wordt betaald door middel van een storting.