korting-code.be
Home Categorieën Tour Eiffel Paris

Tour Eiffel Paris Kortingscode

Tour Eiffel Paris promotiecode & kortingscodes - Bijgewerkt Augustus 2020

Geniet van geweldige koopjes met 0 Tour Eiffel Paris Kortingscode & aanbiedingen voor Augustus 2020. Welkom bij het kiezen van de meest uitgebreide selectie kwaliteitsproducten van Tour Eiffel Paris tegen groothandelsprijzen online bij Korting-code.be. Het is tijd om de beste Tour Eiffel Paris Promotiecode & Coupon in te wisselen en tot 15% op je bestelling te besparen.

  • Alle
  • Code
  • Kortingen
  • Gratis verzending

Er zijn veel bespaartips op onze website

De Eiffel toren biedt korting voor de volgende personen:
-Persoon met beperkte mobiliteit (op vertoon van een nominatieve invaliditeitskaart)
-Jonge persoon van 12 tot 24 jaar oud (officieel bewijs zoals identiteitskaart of studentenkaart kan worden aangevraagd)
-Kind van 4 tot 11 jaar oud (een officieel identiteitsbewijs zoals identiteitskaart of studentenkaart kan aangevraagd worden)
-Kinderen onder de 4 jaar zijn gasten van de Eiffel toren (een officieel identiteitsbewijs zoals identiteitskaart kan worden aangevraagd). Een toegangskaartje zal desondanks kosteloos worden uitgegeven.
-Het RSA-tarief wordt toegepast op begunstigden die een certificaat van CAF dateren van minder dan 6 maanden en andere rechthebbenden vermeld in de voucher (andere begunstigde, afhankelijke kinderen). Het bewijs en de identiteitskaart van alle begunstigden moeten worden gepresenteerd bij het kopen in dozen of wanneer de toegang tot ticket controle in geval van aankoop op het internet. .
Kinderen onder de 4 jaar zijn gasten van de Eiffel toren (een officieel LEGITIMATIEBEWIJS zoals identiteitskaart kan worden aangevraagd). Een toegangskaartje zal desondanks kosteloos worden uitgegeven. Voor elke schoolgroep bezoek, verwijzen wij u naar de vergoeding schema gewijd aan de schoolgroep. Om uw wachttijd te beperken, raden wij u aan om uw ticket vooraf te kopen op onze ticketing site. Deze aankoop zal u toelaten om uw datum en tijd van het bezoek te reserveren en te voorkomen dat wachten bij de kassa van het monument. Vergeet niet om uw gratis baby ticket te selecteren wanneer u koopt.