korting-code.be
Home Categorieën Tour Eiffel Paris

Tour Eiffel Paris Kortingscode

Tour Eiffel Paris promotiecode & kortingscodes - Bijgewerkt Januari 2020

Wees als eerste op de hoogte van de laatste Tour Eiffel Paris Kortingscode en promoties! Krijg dankzij deze unieke Tour Eiffel Paris kortingscode 15% korting! Neem snel een kijkje op de website van Tour Eiffel Paris om jouw voordeel te ontdekken. Klik hier om alle opties te bekijken!

Er zijn veel bespaartips op onze website

De Eiffel toren biedt korting voor de volgende personen:
-Persoon met beperkte mobiliteit (op vertoon van een nominatieve invaliditeitskaart)
-Jonge persoon van 12 tot 24 jaar oud (officieel bewijs zoals identiteitskaart of studentenkaart kan worden aangevraagd)
-Kind van 4 tot 11 jaar oud (een officieel identiteitsbewijs zoals identiteitskaart of studentenkaart kan aangevraagd worden)
-Kinderen onder de 4 jaar zijn gasten van de Eiffel toren (een officieel identiteitsbewijs zoals identiteitskaart kan worden aangevraagd). Een toegangskaartje zal desondanks kosteloos worden uitgegeven.
-Het RSA-tarief wordt toegepast op begunstigden die een certificaat van CAF dateren van minder dan 6 maanden en andere rechthebbenden vermeld in de voucher (andere begunstigde, afhankelijke kinderen). Het bewijs en de identiteitskaart van alle begunstigden moeten worden gepresenteerd bij het kopen in dozen of wanneer de toegang tot ticket controle in geval van aankoop op het internet. .
Kinderen onder de 4 jaar zijn gasten van de Eiffel toren (een officieel LEGITIMATIEBEWIJS zoals identiteitskaart kan worden aangevraagd). Een toegangskaartje zal desondanks kosteloos worden uitgegeven. Voor elke schoolgroep bezoek, verwijzen wij u naar de vergoeding schema gewijd aan de schoolgroep. Om uw wachttijd te beperken, raden wij u aan om uw ticket vooraf te kopen op onze ticketing site. Deze aankoop zal u toelaten om uw datum en tijd van het bezoek te reserveren en te voorkomen dat wachten bij de kassa van het monument. Vergeet niet om uw gratis baby ticket te selecteren wanneer u koopt.