korting-code.be
Home Categorieën Touring Verzekeringen

Touring Verzekeringen Kortingscode

Touring Verzekeringen promotiecode & kortingscodes - Bijgewerkt April 2020

Touring Verzekeringen zet zich in om geweldige merchandise te bieden voor verschillende behoeften van consumenten van over de hele wereld. Bespaar meer met de beste Touring Verzekeringen Kortingscode en koop uw favoriete Touring Verzekeringen producten tegen lage kosten. Profiteer van de Touring Verzekeringen Coupon & Kortingsbon van vandaag om te besparen op 15%. U hoeft niet te wachten op de aanstaande goedkope promotie, nu kunt u met een simpele klik een verrassende korting en onmiddellijke aanbieding krijgen.

Er zijn veel bespaartips op onze website

Reist u minder dan 15.000 km/jaar? Dan u genieten van een goedkoper tarief voor uw auto Premium. Gegarandeerd een levenslange tot 50% goedkopere premie, berekend op basis van uw werkelijke kilometerstand. Identieke dekking en diensten zoals met het standaardtarief. Wij berekenen onze beste prijs voor uw autoverzekering op basis van de gegevens die u ons verstrekt in uw offerteaanvraag. Om gebruik te kunnen maken van dit gereduceerde tarief, hoeft u slechts het aantal kilometers in te voeren dat u jaarlijks reist en de kilometers op uw teller (op het moment dat u uw offerte ondertekent) op uw offertedocument. Wij behouden ons het recht voor om u te vragen tijdens het contract over het aantal kilometers aangegeven op uw teller.
Rijdt u minder dan 15.000 kilometer per jaar? Dan geniet u van een goedkoper tarief. Om van het kilometertarief te genieten, moet u slechts het aantal kilometers vermelden dat u jaarlijks in uw verzekerings toepassing reist. Afhankelijk van dat aantal, betaalt u een premie die is tot 50% goedkoper dan onze standaardtarief, terwijl nog steeds dezelfde bescherming. Wij passen ook uw tarief aan uw reisgewoonten aan. Als u met de fiets, te voet of met het openbaar vervoer gaat werken, krijgt u 20% korting op uw BA verzekering. En dat met identieke dekking als met de standaard autoverzekering tarief.