korting-code.be
Home Categorieën Train World

Train World Kortingscode

Train World promotiecode & kortingscodes - Bijgewerkt Februari 2020

Wees als eerste op de hoogte van de laatste Train World Kortingscode en promoties! Krijg dankzij deze unieke Train World kortingscode 15% korting! Neem snel een kijkje op de website van Train World om jouw voordeel te ontdekken. Klik hier om alle opties te bekijken!

Er zijn veel bespaartips op onze website

Hieronder heeft u de mogelijkheid om uw tickets te kopen voor een individueel bezoek aan Train World. Op regelmatige basis kan de geldigheid van de tickets worden gecontroleerd bij de ingang van de trein wereld. Dus zorg ervoor dat u de juiste tickets.
Let op, de speciale tickets (voor gezinnen, gehandicapten, groepen, enz.) zijn alleen te koop aan de balie van de trein wereld. Deze tickets kunnen geraadpleegd worden op onze website. B-excursies die een entreekaartje met een treinkaartje combineren tegen een preferentiële tarief zijn ook beschikbaar. Kinderen onder de 6 hebben gratis toegang, maar moeten een barcode ticket te verkrijgen bij het ticket venster van het Museum. Als u een of meerdere vouchers hebt, u ze hier uitwisselen. Vul het aantal vouchers in dat u wilt gebruiken
Bent u op zoek naar een speciale locatie om uw evenementen te organiseren? U (een deel van) de trein wereld huren, een unieke en onvergetelijke locatie voor al uw evenementen! Deel uw wensen met ons marketing team: zij zorgen ervoor dat u een op maat gemaakt aanbod heeft dat aan al uw wensen voldoet. Train World garandeert een succesvol evenement voor uw medewerkers of klanten!