korting-code.be

Triwa Kortingscode

Triwa promotiecode & kortingscodes - Bijgewerkt Januari 2020

Dankzij de Triwa Kortingscode kun je vaak heel wat artikelen aan een verminderde prijs aankopen! Tijdens de verschillende events die door Korting-code.be georganiseerd worden, kun je meestal profiteren van kortingen tot wel 50% of zelfs meer. Uiteraard zijn deze exclusieve kortingen enkel weggelegd voor mensen die zich lid gemaakt hebben van Triwa.

  • Alle
  • Code
  • Kortingen
  • Gratis verzending

Er zijn veel bespaartips op onze website

Laat de volgende tijden voor levering toe: Europa en Japan-1-3 werkdagen. Buiten Europa-2-5 werkdagen. Als het door u bestelde product niet op voorraad is of als u een levering aan een externe locatie aanvraagt, kan de levertijd langer duren. Wij verzenden met UPS wereldwijd, FedEx binnen de V.S. en schenker binnen Zweden. Wij bieden volledige tracking diensten met al onze producten.
Neem contact op met onze klantenservice op [email protected] als u een vraag hebt over de status van uw bestelling. Wij maken reserveringen voor de aansprakelijkheid van vertragingen of mislukte leveringen veroorzaakt door onze leveranciers. We maken ook reserveringen om de prijzen aan te passen zoals gepresenteerd op TRIWA.COM veroorzaakt door verkeerde prijzen, technische fouten, enz.
Wij bieden momenteel gratis verzending wereldwijd. Goederen worden verscheept uit Zweden, Japan en de Verenigde Staten. Bestellingen naar landen buiten de EU (met uitzondering van Japan en de Verenigde Staten) kunnen worden onderworpen aan BTW, invoerrechten en/of belastingen. Deze vergoedingen worden geheven zodra uw pakket uw land bereikt. TRIWA.com schepen pakketten volgens Incoterms geleverde plicht onbetaald (DDU). Dit betekent dat wij geen BTW, accijnzen en/of belastingen innen op bestellingen naar landen buiten de EU en we kunnen niet voorspellen wat uw bijzondere kosten zijn. Als een dergelijke extra kosten optreden moeten ze worden gerenderd om voor uw pakket om de douane te wissen. Neem contact op met uw lokale douanekantoor voor meer informatie.