korting-code.be
Home Categorieën Tumblendry

Tumblendry Kortingscode

Tumblendry promotiecode & kortingscodes - Bijgewerkt Juli 2020

Dankzij de Tumblendry Kortingscode kun je vaak heel wat artikelen aan een verminderde prijs aankopen! Tijdens de verschillende events die door Korting-code.be georganiseerd worden, kun je meestal profiteren van kortingen tot wel 50% of zelfs meer. Uiteraard zijn deze exclusieve kortingen enkel weggelegd voor mensen die zich lid gemaakt hebben van Tumblendry. Het is tijd om iets nieuws voor jezelf te kopen. U kunt nu met minder geld winkelen door Tumblendry Coupon in te wisselen. We updaten de nieuwste Tumblendry Promotiecode & Kortingsbon om u de grootste voordelen te geven in Juli 2020.

  • Alle
  • Code
  • Kortingen
  • Gratis verzending

Er zijn veel bespaartips op onze website

UW WACHTWOORD VERGETEN?
Kan je niet inloggen op Tumbendry omdat je wachtwoord niet meer weet? Maak je geen zorgen, het gebeurt het beste! Ga naar uw inlogpagina en klik op 'wachtwoord vergeten'. Het team stuurt snel een nieuw naar het e-mailadres dat u hebt gebruikt om uw account aan te maken.
HOE KAN IK MIJN BESTELSTATUS KENNEN?
Na het voltooien van uw bestelling in tumblendry, ontvangt u per e-mail een automatisch gegenereerde orderbevestiging. Andere updates met betrekking tot uw bestelling worden ook per e-mail gecommuniceerd. Zorg er dus voor dat het team uw juiste e-mailadres heeft. Als je het niet zeker weet, kijk dan eens naar je T'ND-account om het nog een keer te controleren. Wanneer u voor 21.00 uur op een werkdag bestelt, worden uw artikelen dezelfde dag verzonden. In het geval dat de levertijd wordt vertraagd, zal het antwoordteam u zo snel mogelijk een e-mail sturen.
Kan ik het bestelde bedrag terugvorderen?
Zodra tumblendry uw retourzending heeft ontvangen, zullen zij het bedrag zo snel mogelijk terugbetalen. Ze hebben maximaal 14 dagen nodig om uw betaling terug te betalen. Het kan voorkomen dat het tot 3 weken duurt voordat de bankoverschrijving op uw bankafschrift wordt vermeld, met name in het geval van een creditcardbetaling. Zij zullen het bedrag naar uw account crediteren via de oorspronkelijke betaalmethode.
Hoe voer ik een betaling uit?
Het is ook mogelijk om te betalen met uw PayPal-rekening en de creditcard