korting-code.be
Home Categorieën Van De Moer Instruments

Van De Moer Instruments Kortingscode

Van De Moer Instruments promotiecode & kortingscodes - Bijgewerkt April 2020

Geniet van geweldige koopjes met 3 Van De Moer Instruments Kortingscode & aanbiedingen voor April 2020. Welkom bij het kiezen van de meest uitgebreide selectie kwaliteitsproducten van Van De Moer Instruments tegen groothandelsprijzen online bij Korting-code.be. Het is tijd om de beste Van De Moer Instruments Promotiecode & Coupon in te wisselen en tot 50% op je bestelling te besparen.

  • Alle
  • Code
  • Kortingen
  • Gratis verzending

Er zijn veel bespaartips op onze website

De levertijd van uw product kan variëren en hangt af van waar het product op dat moment is (ons magazijn of dat van de leverancier). Als uw product zich in ons magazijn bevindt, u binnen 1 tot 3 werkdagen het product bij u thuis verwachten (voor bestellingen binnen België kunnen buitenlandse zendingen iets langer duren). Als u kiest voor het ophalen van het product zelf in de winkel, u dit doen op dezelfde dag, uiteraard afhankelijk van onze openingstijden. Als uw product zich in het magazijn van de leverancier bevindt, wordt de order in transit voor 3 tot 7 werkdagen. Bij sommige producten worden we niet automatisch op de hoogte gesteld van de voorraadstatus. In dit geval u het beste contact met ons opnemen: wij kunnen snel de levertijd van uw specifiek product opvragen. De kans is groot dat de levertijd niet afwijkt van die van andere producten.
Levering aan uw huis
Het tijdstip waarop uw bestelling wordt geleverd aan uw deur hangt af van de vervoerders (B-post of UPS respectievelijk). Als u niet thuis bent wanneer het pakket wordt aangeboden, zullen ze een bericht achterlaten met instructies over hoe u nog steeds uw pakket geleverd.
Bij levering moet u ook ondertekenen voor ontvangstbewijs. U bent verantwoordelijk als u een derde partij tekent voor ontvangst. Als de verpakking schade aantoont, moet u die schade vermelden wanneer u de tekening ontvangt. Deze kennisgeving is noodzakelijk indien deze levering terug moet worden genomen.