korting-code.be
Home Categorieën Vanden Borre

Vanden Borre Kortingscode

Vanden Borre promotiecode & kortingscodes - Bijgewerkt Januari 2021

Winkel online bij Vanden Borre met exclusieve Vanden Borre Kortingscode: update uw Vanden Borre essentials voor minder door de top Vanden Borre Coupon van vandaag: Laptops Aan 30% Korting Tijdens De Solden Bij Vanden Borre in te wisselen. Mis nooit een kans om meer geld te besparen voordat Vanden Borre Promotiecode voor altijd verdwijnt. Onderneem nu actie en bespaar tot 55%!

 • Alle
 • Code
 • Kortingen
 • Gratis verzending

FAQ's for Vanden Borre

 • Hoe gebruik ik mijn Vanden Borre Coupon online?

  Om uw Vanden Borre Promotiecode toe te passen, moet u eerst iets wat u leuk vindt aan de winkelwagen toevoegen. Nadat de aankoop is voltooid, gaat u naar de betalingspagina, waar vandenborre.be u zal vragen enkele relevante persoonlijke gegevens in te vullen, zoals het afleveradres en het e-mailadres. wanneer alle bovenstaande stappen zijn voltooid bij vandenborre.be, ziet u een invoerveld voor een promotiecode op dezelfde pagina. Vul gewoon uw eigen Vanden Borre Coupon in en klik op toepassen om te voltooien!

 • Heeft Vanden Borre werkende Coupon?

  Ja. Probeer de Vanden Borre Kortingscode te vinden door de onderstaande richtlijn te volgen: 1) Bezoek de Korting-code.be. 2) Scan naar de Vanden Borre Coupon op de homepage. 3) Als er geen Vanden Borre Promotiecode op de homepage staat, voer dan de Vanden Borre in het zoekvak in. 4) Zoek de Vanden Borre Kortingscode op de nieuwe webpagina.

 • Heeft Vanden Borre verkoopevenementen?

  Ja. Wilt u de goedkoopste Vanden Borre -producten kopen? Vergeet niet de Vanden Borre -pagina van Korting-code.be te volgen tijdens de verkoopevenementen van Vanden Borre, die klanten producten met een goede prijs-kwaliteitverhouding en de superkrachtige Vanden Borre Coupon zullen bieden ga nu gewoon naar de Vanden Borre pagina op de Korting-code.be!

Er zijn veel bespaartips op onze website

Wij bieden u een zeer klantgerichte dienstverlening in het kader van de wettelijke garantie voor de consument voor 2 jaar. Voor een hele reeks toestellen voor huishoudelijk gebruik (zie hieronder) heeft u de mogelijkheid om deze garantie uit te breiden van 2 jaar tot 5 jaar op het moment van aankoop en tegen extra kosten. Dankzij de service plus garantie u gedurende 5 jaar zorgeloos genieten van uw apparaat en garanderen wij u een uitgebreide Vanden Borre service:
Voor 5 jaar alle interventies gedekt door de service plus garantie zijn gratis (Zie speciale aanvraag voorwaarden hieronder). Deze uitsplitsings-en bijstands garantie omvat de kosten van werktijden en onderdelen en de reiskosten (voor grote elektrische apparaten en Tv's). In het geval van een defect in uw televisie (≥ 51 cm of 20 ") of diepvriezer, zullen onze technici u de zelfde dag bezoeken als u ons vóór 9 am, en dit 7 dagen per week roept.
Als uw koelkast, vriezer, televisie of stofzuiger defect is, ontvangt u een vervangend apparaat voor de duur van de reparatie (met een kleine garantie). Uw service plus garantie wordt verlengd met het aantal dagen dat uw apparaat is gerepareerd. Als u een nieuw apparaat koopt van Vanden Borre bij het verstrijken van de service plus garantie of gedurende de 12 maanden die volgen, zullen wij uw oude apparaat terug te nemen tegen de prijs die u betaald voor uw huidige service plus garantie. Deze terugbetaling is beperkt tot 20% van de aankoopprijs van het nieuwe apparaat.