korting-code.be
Home Categorieën Vavabid

Vavabid Kortingscode

Vavabid promotiecode & kortingscodes - Bijgewerkt Januari 2020

Wees als eerste op de hoogte van de laatste Vavabid Kortingscode en promoties! Krijg dankzij deze unieke Vavabid kortingscode 50% korting! Neem snel een kijkje op de website van Vavabid om jouw voordeel te ontdekken. Klik hier om alle opties te bekijken!

  • Alle
  • Code
  • Kortingen
  • Gratis verzending

Er zijn veel bespaartips op onze website

Als u geregistreerd op onze website na ontvangst van een registratie link per e-mail u deelnemen aan alle veilingen. U heeft de keuze uit verschillende mogelijkheden: vakantie, uitjes of producten. Om te voorkomen dat u een bod te snel via onze applicatie, u het activeren van de pop-up waarvan de functie is om te controleren of u zeker om te wedden op de veiling. U deze functie eenvoudig in-en uitschakelen door in te loggen op uw account via de VavaBid app en vanuit uw profielgegevens selecteert u ' Settings ' en vervolgens ' Bid snel '.
Het is niet mogelijk een bod te annuleren dat u hebt gewonnen of ingetrokken. Dit komt omdat online veilingen zijn niet onderworpen aan de 14-daagse herroepingsrecht dat niet op hen van toepassing. Raadpleeg voor meer informatie onze algemene voorwaarden. Heb je een product gewonnen? In dit geval is het herroepingsrecht van 14 dagen wel degelijk van toepassing. Hier is meer informatie over annulering en verwijzing.
Na het winnen van de veiling krijgt u een bevestiging per e-mail binnen een paar minuten. Als u het bericht niet vinden in uw mailbox, kijk dan in uw account door te klikken op biedingen won en zorg ervoor dat deze e-mail niet is geland in de spam-map of in uw spam e-mails. Sommige e-mail diensten zoals Hotmail of levend verhinderen de post van VaVaBid aan u correct worden verzonden. In dit geval, neem dan contact op met onze klantenservice die zal controleren of u de winnaar van deze veiling.