korting-code.be
Home Categorieën Verisure

Verisure Kortingscode

Verisure promotiecode & kortingscodes - Bijgewerkt Augustus 2020

Winkel online bij Verisure met exclusieve Verisure Kortingscode: update uw Verisure essentials voor minder door de top Verisure Coupon van vandaag: 15% Off in te wisselen. Mis nooit een kans om meer geld te besparen voordat Verisure Promotiecode voor altijd verdwijnt. Onderneem nu actie en bespaar tot 15%!

  • Alle
  • Code
  • Kortingen
  • Gratis verzending

Er zijn veel bespaartips op onze website

Wij sturen u een bevestigingsmail om uw dienst te activeren en het interview zal worden gedaan door de Verisure Remote Monitoring Center. Als, om verschillende redenen, u wilt opgeven dit interessante aanbod, u dit doen binnen 14 dagen na ontvangst van deze e-mail. Of je reageert niet en je profiteert van Verisure interviews. In aanvulling op eenvoud en prijs, krijg je een korting: de eerste 12 maanden, betaalt u €7,50 per maand in plaats van €10!
De overeenkomst wordt gesloten voor een initiële periode van 12 of 24 maanden, afhankelijk van de keuze die u maakt bij het sluiten van de overeenkomst en vanaf de datum van ondertekening. Daarna wordt het contract stilzwijgend verlengd voor onbepaalde tijd, tenzij u de overeenkomst niet later dan twee maanden vóór het verstrijken van deze eerste termijn beëindigt. Bij uitbreiding kan het contract te allen tijde schriftelijk met opzegtermijn van twee maanden worden beëindigd.
Wij hechten groot belang aan uw mening. Elke claim is voor Verisure het signaal dat we beter kunnen doen. Informeer ons via onze klantenservice. Wij zorgen ervoor dat uw vordering zeer snel wordt verwerkt.