korting-code.be
Home Categorieën Verisure

Verisure Kortingscode

Verisure promotiecode & kortingscodes - Bijgewerkt November 2019

Dankzij de Verisure Kortingscode kun je vaak heel wat artikelen aan een verminderde prijs aankopen! Tijdens de verschillende events die door Korting-code.be georganiseerd worden, kun je meestal profiteren van kortingen tot wel 200€ of zelfs meer. Uiteraard zijn deze exclusieve kortingen enkel weggelegd voor mensen die zich lid gemaakt hebben van Verisure.

  • Alle
  • Code
  • Kortingen
  • Gratis verzending

Er zijn veel bespaartips op onze website

Wij sturen u een bevestigingsmail om uw dienst te activeren en het interview zal worden gedaan door de Verisure Remote Monitoring Center. Als, om verschillende redenen, u wilt opgeven dit interessante aanbod, u dit doen binnen 14 dagen na ontvangst van deze e-mail. Of je reageert niet en je profiteert van Verisure interviews. In aanvulling op eenvoud en prijs, krijg je een korting: de eerste 12 maanden, betaalt u €7,50 per maand in plaats van €10!
De overeenkomst wordt gesloten voor een initiële periode van 12 of 24 maanden, afhankelijk van de keuze die u maakt bij het sluiten van de overeenkomst en vanaf de datum van ondertekening. Daarna wordt het contract stilzwijgend verlengd voor onbepaalde tijd, tenzij u de overeenkomst niet later dan twee maanden vóór het verstrijken van deze eerste termijn beëindigt. Bij uitbreiding kan het contract te allen tijde schriftelijk met opzegtermijn van twee maanden worden beëindigd.
Wij hechten groot belang aan uw mening. Elke claim is voor Verisure het signaal dat we beter kunnen doen. Informeer ons via onze klantenservice. Wij zorgen ervoor dat uw vordering zeer snel wordt verwerkt.