korting-code.be

Viavan Kortingscode

Viavan promotiecode & kortingscodes - Bijgewerkt Februari 2020

Dankzij de Viavan Kortingscode kun je vaak heel wat artikelen aan een verminderde prijs aankopen! Tijdens de verschillende events die door Korting-code.be georganiseerd worden, kun je meestal profiteren van kortingen tot wel 15€ of zelfs meer. Uiteraard zijn deze exclusieve kortingen enkel weggelegd voor mensen die zich lid gemaakt hebben van Viavan.

  • Alle
  • Code
  • Kortingen
  • Gratis verzending

Er zijn veel bespaartips op onze website

ViaVan diensten reizen van en naar Schiphol Airport in Amsterdam. Uw tarief zal worden gebaseerd op hoe ver je gaat, als je rijdt, en het aantal + 1s in uw partij. Het belangrijkst, zult u altijd een gewaarborgde, lage prijs voor uw rit zien-Controleer enkel uw app alvorens u boekt. Let op: ritten van Schiphol Airport zijn onderworpen aan een €2,50 vergoeding geheven door de luchthaven. Er zijn geen extra kosten voor + 1S op privé ritten. ViaPass kortingen kunnen van toepassing zijn.
Veiligheidslijnen kunnen worden brutale: Zorg ervoor dat u veel reistijd en factor in de tijd voor check-in en veiligheid te verlaten. Verhuizen naar Aruba met al uw wereldse bezittingen? Vergeet niet bagageruimte wordt ook gedeeld in uw ViaVan. Als u een groot aantal items, raden we het boeken van een prive-rit. De pick-up punt op de luchthaven is bij vertrek net buiten de terminal voor afrit B, op de dichtstbijzijnde rijstrook naar de Terminal. Controleer uw app om de nauwkeurige vlek te zien! Nog steeds een moeilijke tijd vinden van uw ViaVan? Geen zweet! Wanneer u boekt vanaf de luchthaven krijgt u een tekst met het nummer van uw chauffeur, zodat u bellen om te coördineren.