korting-code.be
Home Categorieën Vifitsport

Vifitsport Kortingscode

Vifitsport promotiecode & kortingscodes - Bijgewerkt April 2020

Vifitsport dient als een toonaangevend merk dat synoniem staat voor fantastische producten en klantvriendelijke service. Als u Vifitsport items tegen de laagste kosten wilt kopen, vindt u hier de nieuwste Vifitsport Kortingscode & Promotiecode voor kortingen tot 50%. Wat u ook wilt kopen, er is altijd een kans dat Korting-code.be u de beste Vifitsport Coupon kan geven. Het professionele team van medewerkers kiest altijd zorgvuldig de meest lucratieve Vifitsport aanbiedingen voor u.

  • Alle
  • Code
  • Kortingen
  • Gratis verzending

Er zijn veel bespaartips op onze website

Snelle en flexibele levering met PostNL. Met onze standaard leveringsdienst wordt uw bestelling de volgende dag in Nederland afgeleverd. Bestel maandag tot en met donderdag voor 20:00 uur om uw bestelling de eerstvolgende werkdag te laten afleveren. Bestellingen die na 20:00 uur of op zaterdag en zondag worden geplaatst, worden op dinsdag afgeleverd. PostNL biedt u een track & trace code aan, zodat u de status van uw bestelling volgen en deze veilig kan ontvangen. Als u een bestelling hebt geplaatst en nog niet hebt ontvangen, controleer dan de track & trace code om te zien of uw pakket kan worden opgehaald bij de buren of op het postkantoor. Als u het pakket niet vinden, neem dan contact op met onze klantenservice via deze link.
Wij hopen dat u tevreden bent met uw bestelling bij Vifit sport en dat onze producten aan uw verwachtingen voldoen. Echter, als u van gedachten verandert of niet helemaal tevreden bent met uw bestelling, neem dan contact met ons op. Klik op deze link om onze klantenservice een vraag te stellen.
Als u toch uw aankoop wenst te annuleren, u het product binnen 14 dagen na ontvangst retourneren (datum op de afleverings scan). Dit geldt niet voor producten die niet geschikt zijn om te worden geretourneerd om redenen van bescherming van de gezondheid of hygiëne en waarvoor het zegel is verbroken na de bevalling. Voor alle retourzendingen is een retournummer vereist, zodat ons magazijn team de retourzending van de producten kan bevestigen en de klantenservice een vervangend product kan verzenden of uw geld terugbetalen.