korting-code.be
Home Categorieën Viprive

Viprive Kortingscode

Viprive promotiecode & kortingscodes - Bijgewerkt Juli 2020

Dankzij de Viprive Kortingscode kun je vaak heel wat artikelen aan een verminderde prijs aankopen! Tijdens de verschillende events die door Korting-code.be georganiseerd worden, kun je meestal profiteren van kortingen tot wel 15% of zelfs meer. Uiteraard zijn deze exclusieve kortingen enkel weggelegd voor mensen die zich lid gemaakt hebben van Viprive. Het is tijd om iets nieuws voor jezelf te kopen. U kunt nu met minder geld winkelen door Viprive Coupon in te wisselen. We updaten de nieuwste Viprive Promotiecode & Kortingsbon om u de grootste voordelen te geven in Juli 2020.

  • Alle
  • Code
  • Kortingen
  • Gratis verzending

Er zijn veel bespaartips op onze website

U uw gehouden van degenen sponsoren door hen een e-mail via het sponsorings menu of via de homepage te verzenden. Uw verwijzingen moeten zich registreren om lid te worden. Het is pas vanaf dit moment dat we u op de hoogte van uw verwijzingen in de "mijn account " menu. Waarschuwing! Een persoon kan slechts eenmaal worden gesponsord. Het sponsoring kan u een bon van €5 voor elk van uw petekinderen geven die voor minstens €50 per verkoop kochten! Deze vouchers zijn cumulatief en hebben een geldigheidsduur van één jaar vanaf de datum van toekenning. De vouchers worden niet gerestitueerd en het verschil wordt niet terugbetaald. Uw vouchers zijn opgenomen in het menu "mijn account " en worden toegeschreven aan elk van uw verwijzingen die u een geschenk geven.
De levertijd van uw bestellingen wordt bij elke verkoop opgegeven. Dit kan variëren naargelang de komst van goederen van onze verschillende leveranciers. Als uw pakket door de post wordt verscheept en u tijdens levering afwezig bent. Een bericht wordt in uw mailbox geplaatst. U hebt dan een periode van ongeveer tien dagen op te halen uw pakket op uw postkantoor. Als uw pakket wordt verzonden door de vervoerder, en u afwezig bent, laat het u een visitekaartje met een telefoonnummer, zodat u bellen om overeenstemming te bereiken over een nieuwe leveringsdatum.
In het geval van afwezigheid en zonder manifestatie van uw deel in de dagen na het bericht van passage dat voor u werd verlaten, wordt uw pakket teruggegeven aan ons. Na ontvangst in ons logistieke centrum zullen wij contact met u opnemen om uw adres te bevestigen en zo snel mogelijk een nieuwe leveringsdatum in te stellen. De verzendkosten blijven uw verantwoordelijkheid voor de tweede pas.