korting-code.be

Wallll Kortingscode

Wallll promotiecode & kortingscodes - Bijgewerkt Augustus 2020

Winkel online bij Wallll met exclusieve Wallll Kortingscode: update uw Wallll essentials voor minder door de top Wallll Coupon van vandaag: Bestel Een Wallll Cadeaubon Vanaf 10 Euro in te wisselen. Mis nooit een kans om meer geld te besparen voordat Wallll Promotiecode voor altijd verdwijnt. Onderneem nu actie en bespaar tot 25%!

  • Alle
  • Code
  • Kortingen
  • Gratis verzending

Er zijn veel bespaartips op onze website

Leuk dat je een cadeaubon hebt ontvangen! U uw cadeaubon alleen inwisselen in onze winkel in Grave. Helaas is het niet mogelijk de voucher waarde in contanten te laten uitbetalen. De restwaarde kan worden gebruikt met een volgende aankoop. Het bedrag hoeft niet in één keer uitgegeven te worden. Een onbeperkt aantal cadeaubonnen kan per aankoop worden geretourneerd. De cadeaubon is twee jaar geldig vanaf de datum van afgifte.
Wij begrijpen dat u van gedachten veranderen. Dat is waarom u 14 dagen hebt om te beslissen of u het product wilt houden of niet. Restituties zullen zo spoedig mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen na annulering worden gedaan. De artikelen moeten onbeschadigd en in hun oorspronkelijke staat worden geretourneerd. Zorg voor een goede verpakking van de producten (bij voorkeur in de originele verpakking) om te voorkomen dat ze worden beschadigd op de weg.
De retourkosten van een retourzending zijn voor uw eigen rekening. De verantwoordelijkheid van het item dat per post moet worden geretourneerd, ligt bij de afzender. De kosten voor een standaard pakket bij PostNL uit Nederland zijn ongeveer €6,95. U uw online aankoop altijd gratis terugsturen naar onze winkel.