korting-code.be

Wallll Kortingscode

Wallll promotiecode & kortingscodes - Bijgewerkt Januari 2020

Dankzij de Wallll Kortingscode kun je vaak heel wat artikelen aan een verminderde prijs aankopen! Tijdens de verschillende events die door Korting-code.be georganiseerd worden, kun je meestal profiteren van kortingen tot wel 15% of zelfs meer. Uiteraard zijn deze exclusieve kortingen enkel weggelegd voor mensen die zich lid gemaakt hebben van Wallll.

Er zijn veel bespaartips op onze website

Leuk dat je een cadeaubon hebt ontvangen! U uw cadeaubon alleen inwisselen in onze winkel in Grave. Helaas is het niet mogelijk de voucher waarde in contanten te laten uitbetalen. De restwaarde kan worden gebruikt met een volgende aankoop. Het bedrag hoeft niet in één keer uitgegeven te worden. Een onbeperkt aantal cadeaubonnen kan per aankoop worden geretourneerd. De cadeaubon is twee jaar geldig vanaf de datum van afgifte.
Wij begrijpen dat u van gedachten veranderen. Dat is waarom u 14 dagen hebt om te beslissen of u het product wilt houden of niet. Restituties zullen zo spoedig mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen na annulering worden gedaan. De artikelen moeten onbeschadigd en in hun oorspronkelijke staat worden geretourneerd. Zorg voor een goede verpakking van de producten (bij voorkeur in de originele verpakking) om te voorkomen dat ze worden beschadigd op de weg.
De retourkosten van een retourzending zijn voor uw eigen rekening. De verantwoordelijkheid van het item dat per post moet worden geretourneerd, ligt bij de afzender. De kosten voor een standaard pakket bij PostNL uit Nederland zijn ongeveer €6,95. U uw online aankoop altijd gratis terugsturen naar onze winkel.