korting-code.be
Home Categorieën Weblens

Weblens Kortingscode

Weblens promotiecode & kortingscodes - Bijgewerkt November 2020

Bent u op zoek naar de beste prijs voor de beste Weblens producten? Vind veel actieve Weblens Kortingscode, Promotiecode en deals van Korting-code.be en ontvang je items tegen een gereduceerde prijs. Bezoek ons nu om te beginnen met besparen → tot 60% korting! Mis nooit meer een geweldige kans om met minder moeite een koopje te vinden.

 • Alle
 • Code
 • Kortingen
 • Gratis verzending
 • Black Friday

FAQ's for Weblens

 • Hoe gebruik ik mijn Weblens Coupon online?

  Hier is de gemakkelijkste manier om uw Weblens Kortingscode te gebruiken: log in of registreer een nieuw account op weblens.be, voeg de gewenste items toe aan de Shopping Bag en klik op "afrekenen", plak uw Weblens Promotiecode in het vak met de naam "kortingscode" of iets dergelijks, klik op de knop "Toepassen" en klaar!

 • Heeft Weblens werkende Coupon?

  Ja. Weblens staat Kortingscode toe op een aantal items op zijn officiële website. Om de Weblens Promotiecode die u zoekt te vinden, voert u de [MERCHANTENAME] in de zoekbalk van Korting-code.be in en kiest u de Coupon die geschikt zijn voor uw aankoop bij Weblens!

 • Heeft Weblens verkoopevenementen?

  Ja. Heeft u het gewenste product niet gekocht in Weblens op de belangrijkste promotionele activiteiten van Weblens, zoals "Black Friday" of "Cyber ​​Monday"? Maak je geen zorgen! De regelmatig gehouden verkoopevenementen van Weblens worden het hele jaar door voor u gehouden! de prijsverlaging van de verkoopevenementen van Weblens zal u ook verrassen! Ga naar Korting-code.be om de laatste koopjesinformatie van Weblens -producten te bekijken!

Er zijn veel bespaartips op onze website

Te sturen: Een bedrag van 2,90 euro in rekening gebracht voor zendingen binnen België. Een bedrag van 3,90 euro voor Nederland en Frankrijk. Levering vindt alleen plaats na betaling. Zijn indicatief en niet bindend levertijden vermeld op de website. Weblens zoekt de kortst mogelijke levertijden. Eventuele vertragingen niet geven de koper het recht om de bestelling te annuleren of schadevergoeding te vorderen.
Promo pakketten: als u uw contactlenzen bestellen van weblens in een voordeel pakket profiteert u altijd. Ze bieden contactlenzen van Bausch & Lomb, CooperVision en Johnson & Johnson Alcon in een pakket. Zij selecteren sommige soorten van contactlenzen die comfort en kwaliteit benadrukken, zoals Biomedics 55, SofLens 59, Air Optix Aqua, PureVision, kranten, Acvue Oasys, etc.
Weblens biedt een 5% korting bij het bestellen van lenzen en contactlenzen vloeistoffen (met uitzondering van de promo packs en cadeaubonnen).
Returns: Als u een product terug te keren naar web lens? Dit is mogelijk met toestemming van hun kant. Neem altijd contact op weblens om een ​​afspraak te maken. Dit kan via + 32 37 666 777 of via [email protected]
Wat je terug te sturen? De producten zullen alleen worden teruggedraaid als ze in de originele, ongeopende en onbeschadigde verpakking ongeschreven. De goederen moeten altijd worden geretourneerd in harde verpakking. Stuur nooit lenzen of producten in een zacht omhulsel, zal de terugbetaling niet worden geaccepteerd. Contactlenzen zijn op maat nooit te worden geretourneerd in aanmerking.