korting-code.be
Home Categorieën Weblens

Weblens Kortingscode

Weblens promotiecode & kortingscodes - Bijgewerkt Juli 2021

Bent u op zoek naar de beste prijs voor de beste Weblens producten? Vind veel actieve Weblens Kortingscode, Promotiecode en deals van Korting-code.be en ontvang je items tegen een gereduceerde prijs. Bezoek ons nu om te beginnen met besparen → tot 50% korting! Mis nooit meer een geweldige kans om met minder moeite een koopje te vinden.

 • Alle
 • Code
 • Kortingen
 • Gratis verzending

FAQ's for Weblens

 • Hoe gebruik ik mijn Weblens Coupon online?

  Hier is de gemakkelijkste manier om uw Weblens Kortingscode te gebruiken: log in of registreer een nieuw account op weblens.be, voeg de gewenste items toe aan de Shopping Bag en klik op "afrekenen", plak uw Weblens Promotiecode in het vak met de naam "kortingscode" of iets dergelijks, klik op de knop "Toepassen" en klaar!

 • Heeft Weblens werkende Coupon?

  Ja. Weblens biedt kopers Kortingscode die van toepassing zijn op een groot aantal goederen op haar officiële website. om te zoeken naar de Weblens Promotiecode die u wenst, gaat u gewoon naar de Korting-code.be en voert u de [MERCHANTENAME] in het zoekvak in het midden van de homepagina in en kiest u de Weblens Coupon die geschikt is voor uw winkeldoel bij Weblens!

 • Heeft Weblens verkoopevenementen?

  Ja, klanten de ultieme winkelervaring bieden is altijd een van de belangrijkste missies van Weblens geweest. De reguliere verkoopevenementen zullen worden gehouden in overeenstemming met de promotiestrategie van de Weblens van het jaar. als klanten meer willen weten over de verkoopevenementen van Weblens en voor specifieke details, bezoek dan de officiële pagina van weblens.be!

Er zijn veel bespaartips op onze website

Te sturen: Een bedrag van 2,90 euro in rekening gebracht voor zendingen binnen België. Een bedrag van 3,90 euro voor Nederland en Frankrijk. Levering vindt alleen plaats na betaling. Zijn indicatief en niet bindend levertijden vermeld op de website. Weblens zoekt de kortst mogelijke levertijden. Eventuele vertragingen niet geven de koper het recht om de bestelling te annuleren of schadevergoeding te vorderen.
Promo pakketten: als u uw contactlenzen bestellen van weblens in een voordeel pakket profiteert u altijd. Ze bieden contactlenzen van Bausch & Lomb, CooperVision en Johnson & Johnson Alcon in een pakket. Zij selecteren sommige soorten van contactlenzen die comfort en kwaliteit benadrukken, zoals Biomedics 55, SofLens 59, Air Optix Aqua, PureVision, kranten, Acvue Oasys, etc.
Weblens biedt een 5% korting bij het bestellen van lenzen en contactlenzen vloeistoffen (met uitzondering van de promo packs en cadeaubonnen).
Returns: Als u een product terug te keren naar web lens? Dit is mogelijk met toestemming van hun kant. Neem altijd contact op weblens om een ​​afspraak te maken. Dit kan via + 32 37 666 777 of via [email protected]
Wat je terug te sturen? De producten zullen alleen worden teruggedraaid als ze in de originele, ongeopende en onbeschadigde verpakking ongeschreven. De goederen moeten altijd worden geretourneerd in harde verpakking. Stuur nooit lenzen of producten in een zacht omhulsel, zal de terugbetaling niet worden geaccepteerd. Contactlenzen zijn op maat nooit te worden geretourneerd in aanmerking.