korting-code.be
Home Categorieën Weblens

Weblens Kortingscode

Weblens promotiecode & kortingscodes - Bijgewerkt December 2021

Bent u op zoek naar de beste prijs voor de beste Weblens producten? Vind veel actieve Weblens Kortingscode, Promotiecode en deals van Korting-code.be en ontvang je items tegen een gereduceerde prijs. Bezoek ons nu om te beginnen met besparen → tot 15% korting! Mis nooit meer een geweldige kans om met minder moeite een koopje te vinden.

 • Alle
 • Code
 • Kortingen
 • Gratis verzending

FAQ's for Weblens

 • Hoe gebruik ik mijn Weblens Coupon online?

  Om uw Weblens Promotiecode in te wisselen, voegt u eerst de producten die u wilt kopen toe aan de Shopping Bag en klikt u op de knop 'Afrekenen'. na het openen van de afrekenpagina, zoek een vakje met de tekst "Voer aanbiedingscode in" of iets dergelijks onder aan de pagina en hier is de plaats waar u uw Weblens Kortingscode kunt plakken. Klik ten slotte op "Toepassen" en geniet van de speciale kortingen op uw producten op weblens.be!

 • Heeft Weblens werkende Coupon?

  Ja. Momenteel mogen Kortingscode op verschillende soorten Weblens -goederen worden toegepast op de officiële website. hier wordt een korte richtlijn gegeven om Coupon te vinden: bezoek het Korting-code.be, zoek het zoekvak in het midden van de homepagina en voer de gewenste Weblens in het zoekvak in en klaar! Een aantal Weblens Promotiecode wordt weergegeven op de nieuwe webpagina, zodat u kunt kiezen.

 • Heeft Weblens verkoopevenementen?

  Ja, een verscheidenheid aan populaire items van Weblens krijgt korting op elk verkoopevenement van Weblens. Gedurende de specifieke periode kunnen klanten genieten van Weblens Kortingscode en Promotiecode met grotere korting dan normaal. voordat het verkoopevenement aanbreekt, kunnen klanten die producten in weblens.be willen kopen aandacht besteden aan de huidige kortingsactiviteit [COUPONTITILE], die ook voor u verrassingen zal zorgen!

Er zijn veel bespaartips op onze website

Te sturen: Een bedrag van 2,90 euro in rekening gebracht voor zendingen binnen België. Een bedrag van 3,90 euro voor Nederland en Frankrijk. Levering vindt alleen plaats na betaling. Zijn indicatief en niet bindend levertijden vermeld op de website. Weblens zoekt de kortst mogelijke levertijden. Eventuele vertragingen niet geven de koper het recht om de bestelling te annuleren of schadevergoeding te vorderen.
Promo pakketten: als u uw contactlenzen bestellen van weblens in een voordeel pakket profiteert u altijd. Ze bieden contactlenzen van Bausch & Lomb, CooperVision en Johnson & Johnson Alcon in een pakket. Zij selecteren sommige soorten van contactlenzen die comfort en kwaliteit benadrukken, zoals Biomedics 55, SofLens 59, Air Optix Aqua, PureVision, kranten, Acvue Oasys, etc.
Weblens biedt een 5% korting bij het bestellen van lenzen en contactlenzen vloeistoffen (met uitzondering van de promo packs en cadeaubonnen).
Returns: Als u een product terug te keren naar web lens? Dit is mogelijk met toestemming van hun kant. Neem altijd contact op weblens om een ​​afspraak te maken. Dit kan via + 32 37 666 777 of via [email protected]
Wat je terug te sturen? De producten zullen alleen worden teruggedraaid als ze in de originele, ongeopende en onbeschadigde verpakking ongeschreven. De goederen moeten altijd worden geretourneerd in harde verpakking. Stuur nooit lenzen of producten in een zacht omhulsel, zal de terugbetaling niet worden geaccepteerd. Contactlenzen zijn op maat nooit te worden geretourneerd in aanmerking.