korting-code.be
Home Categorieën Zalando

Zalando Kortingscode

Zalando promotiecode & kortingscodes - Bijgewerkt Juli 2021

Zalando dient als een van de marktleiders vanwege zijn eerlijke waarden, geweldige producten en uitstekende service. Wees als eerste op de hoogte van de laatste Zalando Kortingscode en promoties! Krijg dankzij deze unieke Zalando kortingscode 75% korting! Neem snel een kijkje op de website van Zalando om jouw voordeel te ontdekken. Klik hier om alle opties te bekijken! Als je op zoek bent naar de beste Zalando Promotiecode & Actiecode, kijk dan op deze pagina en vind je favoriete. Neem voor verdere vragen nooit rechtstreeks contact op met Zalando. Kopieer de code en gebruik deze bij het afrekenen, u bespaart veel.

 • Alle
 • Code
 • Kortingen
 • Gratis verzending

FAQ's for Zalando

 • Hoe gebruik ik mijn Zalando Coupon online?

  Om uw Kortingscode te verzilveren, raadt Zalando u aan om eerst in te loggen of u te registreren voor een account. Daarna kun je beginnen met het toevoegen van favoriete Zalando -stukken aan de verlanglijst en op controlepunt klikken zodra je de beslissing hebt genomen. op de nieuwe pagina vindt u in het bijzonder een vak waarin u de Zalando Coupon kunt invoeren. Voer ze in en klik op de knop "Toepassen", en nu kunt u een speciale korting krijgen op uw Zalando -producten!

 • Heeft Zalando werkende Coupon?

  Ja. Klanten krijgen verschillende Zalando Kortingscode op Korting-code.be. Om die Coupon te verkrijgen, moet u in eerste instantie de homepage van Korting-code.be openen en de Zalando in de zoekbalk invoeren. Vervolgens wordt een lijst met Zalando Promotiecode weergegeven waaruit u kunt kiezen.

 • Heeft Zalando verkoopevenementen?

  Ja, Zalando is de klanten erg dankbaar voor hun liefde, dus het zal het hele jaar door regelmatig verschillende soorten verkoopevenementen houden. Tijdens de verkoopevenementen verspreidt Zalando een groot aantal Zalando Kortingscode en kortingsinformatie aan de trouwe klanten. Zalando hoop dat je bij alle verkoopevenementen hoogwaardige en betaalbare producten kunt kopen.

Er zijn veel bespaartips op onze website

Zalando gebruikt momenteel een levertijd van 2 tot 5 werkdagen. Als (een deel van) uw bestelling bestaat uit partneritems, ontvangt u dit in een afzonderlijke bezorging die rechtstreeks van de partner naar u wordt verzonden. Dit kan betekenen dat de levertijd van deze partnerartikelen afwijkt van de levertijd van de Zalando-artikelen.
Als (een deel van) uw bestelling uit partneritems bestaat, verzoekt Zalando u deze rechtstreeks terug te sturen naar de partner in het afzonderlijke pakket waarin u ze hebt ontvangen. U vindt de documenten die u nodig hebt om dit in het pakket zelf te doen. Online registreren is niet mogelijk. Als u de overeenkomst herroept, zal Zalando het aankoopbedrag (inclusief standaard verzendkosten) zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen na annulering, terugbetalen. Zalando kan wachten met terugbetaling tot Zalando de artikelen heeft teruggekregen, of u hebt aangetoond dat u de artikelen hebt geretourneerd, afhankelijk van wat zich het eerst voordoet.
Voor de retourzending van artikelen die via Expreslevering worden verzonden, worden de verzendkosten van € 9,95 niet vergoed. Als u de bestelling binnen de betalingstermijn van 14 dagen na ontvangst retourneert, hoeft u de rekening niet te betalen. Als u langer wacht met het retourneren van uw bestelling, vraagt ​​Zalando u vriendelijk om de rekening te betalen en ontvangt u een teruggave nadat u deze hebt ontvangen.
Om ervoor te zorgen dat de voucher op tijd is, heeft Zalando de cadeaubon in drie verschillende vormen. Stuur het per brief als een verjaardagskaart. Of bent u te laat met verzenden en hebt u geen tijd om op de e-mail te wachten? Kies vervolgens het PDF-document en druk de cadeaubon af of stuur deze per e-mail naar u. Houd er rekening mee dat de cadeaubon niet meer kan worden ingewisseld nadat deze is gekocht.
Voer bij het bestellen de vouchercode in het juiste veld in. Denk eraan om dit te doen voordat u het bestelproces voltooit. Daarna is het helaas niet meer mogelijk om de cadeauboncode in te wisselen. U kunt ook het saldo van de cadeaubon op uw eigen account storten zodra u deze ontvangt, zodat u alleen het bedrag voor uw volgende of latere bestellingen hoeft aan te vragen. U kunt zoveel Zalando-cadeaubonnen als u wilt combineren tot een maximale totale waarde van € 1000. Opmerking: cadeaubonnen die u op websites in andere landen hebt gekocht, zijn niet geldig bij zalando.be.
U kunt een kortingscode invoeren in de laatste stap van het bestelproces: onder stap 4 'controleer gegevens' in het vak 'kortingscode of geschenkbon'. Houd er rekening mee dat elke kortingscode specifieke voorwaarden bevat waaraan de bestelling moet voldoen voordat de korting op de bestelling wordt verrekend. Deze voorwaarden worden vermeld met de kortingscode. Als de korting is verwerkt, wordt het kortingsbedrag afgetrokken van de totale prijs. Het kortingsbedrag wordt ook afzonderlijk weergegeven.