korting-code.be

Zara Kortingscode

Zara promotiecode & kortingscodes - Bijgewerkt Juli 2021

Dankzij de Zara Kortingscode & Coupon kun je vaak heel wat artikelen aan een verminderde prijs aankopen! Tijdens de verschillende events die door Korting-code.be georganiseerd worden, kun je meestal profiteren van kortingen tot wel 80% of zelfs meer. Uiteraard zijn deze exclusieve kortingen enkel weggelegd voor mensen die zich lid gemaakt hebben van Zara.Deze fantastische Zara Promotiecode zijn slechts tijdelijk geldig, dus shop nu om meer te besparen in Juli 2021.

 • Alle
 • Code
 • Kortingen
 • Gratis verzending

FAQ's for Zara

 • Hoe gebruik ik mijn Zara Coupon online?

  Hier is hoe u uw Promotiecode kunt toepassen: meld u aan of log in op de zara.com voordat u gaat winkelen. Klik op de knop "afrekenen" en scan op de nieuwe pagina naar het vakje "couponcode". Hier moet u uw eigen [MERCHANTENAME] Coupon invoeren. last but not least, klik op "Toepassen" om ervoor te zorgen dat de couponcodes worden ingewisseld en geniet van uw winkelen op zara.com!

 • Heeft Zara werkende Coupon?

  Ja. Kopers worden aangeboden met een groot aantal van Zara Kortingscode op Korting-code.be. Om die Zara Coupon te verkrijgen, moet je eerst naar de Korting-code.be gaan en de gewenste Zara invoeren in de zoekbalk in het midden van de homepagina. vervolgens wordt een aantal Zara Promotiecode weergegeven zodat u kunt kiezen op basis van uw winkeldoel.

 • Heeft Zara verkoopevenementen?

  Ja. Elke fan van Zara kijkt uit naar de verkoopevenementen. De missie van Korting-code.be is om klanten alle voorkeursinformatie te geven, en Promotiecode van Zara zal ook aan fans worden verstrekt tijdens de periode van de verkoopevenementen van Zara, dus houd het in de gaten!

Er zijn veel bespaartips op onze website

Wat is de gift card?
Dit is een bewijs van betaling dat u een bestelling te sturen naar een persoon van uw keuze, zonder vermelding van het bedrag. U geeft aan dit in uw winkelwagen. Bij het plaatsen van uw bestelling ontvangt u toe zijn of haar telefoonnummer en e-mailadres. Op deze manier, de persoon die de gift aan de orde zelf te volgen. Als u wilt, kunt u uw eigen gegevens in te voeren. Op deze manier, je bent degene die het ontvangt.
GIFT CARD: De cadeaubon zal worden gemaild naar het adres van de winkel die u hebt opgegeven. Deze kaart is geldig in alle Zara-winkels in Nederland en Zara.com de cadeaubon is geldig voor drie jaar vanaf de datum waarop de verzendbevestiging wordt per e-mail worden verzonden.
terugbetaling
De terugbetaling gebeurt via dezelfde betalingsmethode u gebruikt voor uw aankoop. U ontvangt een bevestiging van de terugkeer e-mail te ontvangen zodra deze is verwerkt. Als er meer dan 14 dagen zijn verstreken en je krijgt niet het bedrag, neem deze bevestiging naar uw bank, zodat het kan helpen bij het versnellen van het proces.
Hoe kunt u kopen
Je hebt 30 dagen vanaf de datum op uw aankoop zara.com gratis uit te wisselen. Om een ​​uitwisseling zara.com te vragen, ga dan naar de kassa en selecteert u zowel het item dat u wilt terugkeren als het formaat dat u wilt ruilen. Als u uw originele object te herstellen, Zara biedt gratis opties je kijkt naar de terugkeer gedeelte. De terugkeer van het oorspronkelijke merchandise is 14 dagen na het verzoek te wisselen. Als de oorspronkelijke items niet na deze periode worden ontvangen, zal het bedrag van de artikelen van de tweede zending ten laste van de oorspronkelijke betaalmethode.